Hoteller – Torremolinos

 • Omfattende hotelsøgning for Torremolinos online
 • Find et billigt hotel i Torremolinos!
 • Book til den bedste pris!
Henter
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Sol House Aloha- Costa del Sol

  Sol House Aloha- Costa del Sol

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  Godt – 79 / 100 (1934 anmeldelser)

  Other deals

 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Sol Don Pablo

  Sol Don Pablo

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  Meget godt – 81 / 100 (2208 anmeldelser)

  Other deals

 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Sol Don Pedro

  Sol Don Pedro

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  Godt – 78 / 100 (1002 anmeldelser)

  Other deals

 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Aguamarina

  Aguamarina Lejlighedshotel

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  71 / 100 (385 anmeldelser)

  Other deals

 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Sentido Amaragua

  Sentido Amaragua

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  Meget godt – 81 / 100 (1546 anmeldelser)

  Other deals

 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Bajondillo

  Bajondillo Lejlighedshotel

  Torremolinos, 0,0 km til Centrum

  Godt – 77 / 100 (6570 anmeldelser)

  Other deals

Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Gran Cervantes by Blue Sea Torremolinos
  Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.
  flere
 • Hotel Princesa Solar Torremolinos
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i 2004. Dets hovedbygning er på 8 etager med i alt 80 værelser, heraf 78 dobbeltværelser og 2 suiter. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. På hotellet finder man endvidere en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan der tilbydes et konferencerum, en offentlig internetterminal samt parkeringsplads og garage.
  flere
 • Hotel Meliá Costa del Sol Torremolinos
  GeneralThe Melia Costa Del Sol is a moderate deluxe hotel noted for its exquisite decor and pleasant comfortable atmosphere. All rooms come with modern facilities such as satellite colour TV and radio. The hotel has a bar, an outdoor pool, an a la carte restaurant, a lounge, TV room and game rooms. Other facilities include a coffee shop, health club, table tennis and souvenir shops. This hotel has been awarded with the Q award by the Spanish tourist Board.
  flere
 • Hotel Sol Príncipe Torremolinos
  General50 m fra stranden ligger disse lejligheder af høj standart. Man kan benytte sig af barerne og restauranterne, selv om man bor i lejlighed. Specialbutikker og shoppingcenter findes i hotellet. 2 udendørspooler og et indendørs, som er opvarmet.
  flere
 • Hotel Sol Don Pablo Torremolinos
  GeneralHotel Sol Don Marco ligger langs stranden Playa de Bajondillo i Torremolinos på Costa del Sol og er del af komplekset Sol Don Pablo og Sol Don Pedro. Malagas centrum ligger 11 km derfra, golfbanen ”Parador de Golf” ligger 1,5 km og havnen i Benalmadena 5 km fra hotellet. På hotellet findes reception, bar, restaurant, pool, jacuzzi og massageservice, underholdning og miniklub (om sommeren). Hotelværelserne er udstyret med privat badeværelse, aircondition, tv, telefon, internetadgang, minibar og pengeskab (mod ekstra gebyr). Bemærk: der er gratis adgang til alle hotelfaciliteterne (9 swimmingpooler og adskillige barer og restauranter) i Don Pablo og Don Pedro hotellerne. Adresse: Paseo Maritimo s/n, 29620 Torremolinos, Costa del Sol, Spain.
  flere
 • Hotel Riu Costa Lago Torremolinos
  Hotellet er bygget i 1990 og renoveret i 2003. Dets 4-etagers hovedbygning og 3-etagers sidebygning råder over i alt 296 værelser, heraf 92 dobbeltværelser samt 204 suiter. I bygningen venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. For gæsterne står der endvidere en frisør og forskellige forretninger til rådighed. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub. Den klimatiserede restaurant råder over et ikke-ryger-område og børnestole og har et fortræffeligt køkken. Herudover er der en offentlig internetcomputer. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der også roomservice og vaskeservice, ligesom der er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere

Flere top hoteller

Seværdigheder i Torremolinos