Hotel Torremolinos

 • Omfattende hotelsøgning for Torremolinos online
 • Find et billigt hotel i Torremolinos!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Zen airport Torremolinos
  Zen Hotel ligger i Torremolinos. Der er udendørs swimmingpool og 2 terrasser samt værelser med aircondition og gratis WiFi. Der er også gratis transport til lufthavnen og stranden. Værelserne på Hotel Zen ligger omkring en indre gårdhave og har tv samt eget badeværelse. Nogle af ferieboligerne har desuden moderne interiør, mens andre igen ligger i den klassiske, andalusiske del af hotellet. Samtlige værelser har eget badeværelse og tv. Hotel Zen er omgivet af en tropisk have med havudsigt i det fjerne. Gæsterne kan nyde snacks på terrassen og drinks i poolbaren. Der er også gratis privat parkering på selve hotellet. Zen ligger blot 300 m fra togstationen La Colina, hvorfra der er 4 stop til Málaga Lufthavn (4 km derfra). Der er desuden blot 50 m til et busstoppested og 1,5 km til strandene langs Costa del Sol.
  flere
 • Hotel Gran Cervantes by Blue Sea Torremolinos
  Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.
  flere
 • Hotel Sol Príncipe Torremolinos
  General50 m fra stranden ligger disse lejligheder af høj standart. Man kan benytte sig af barerne og restauranterne, selv om man bor i lejlighed. Specialbutikker og shoppingcenter findes i hotellet. 2 udendørspooler og et indendørs, som er opvarmet.
  flere
 • Hotel Roc Flamingo Torremolinos
  GeneralAll rooms provide en suite bathroom, balcony, air conditioning, central heating, telephone, safe and satellite TV. Disabled rooms available. Facilities include a restaurant, lounge-bar, garage, solarium, games room, pool tables, TV room, swimming pool and cafe. Built 1971, renovated 2003. 243 rooms, 11 floors.SurroundingAreaLocation: in the centre of Torremolinos and very well connected to the main areas of the city. Ten minutes away from the beach.
  flere
 • Hotel Los Jazmines Torremolinos
  GeneralHotel Los Jazmines ligger på strandpromenaden i Torremolinos, 700 meter fra centrum og 7 km fra lufthavnen. På hotellet er der bar, swimmingpool, tv-stue, vaskeriservice, have og butikker. Hotelværelserne er udstyret med aircondition, varme, telefon og tv. Adresse: Avda del Lido 6, 296 20 Torremolinos, Spain
  flere
 • Hotel Princesa Solar Torremolinos
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i 2004. Dets hovedbygning er på 8 etager med i alt 80 værelser, heraf 78 dobbeltværelser og 2 suiter. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. På hotellet finder man endvidere en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan der tilbydes et konferencerum, en offentlig internetterminal samt parkeringsplads og garage.
  flere

Flere top hoteller