Filtre722 899 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 21/09
ma, 22/09
Af søndag, 21/09/14 til mandag, 22/09/14

Hotel Toscana

› Omfattende hotelsøgning for Toscana online
› Find et billigt hotel i Toscana!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 9716 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio Firenze
  Med Pitti Palace Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Florence inden for rækkevidde.Alle 73 velmøblerede værelser på hotellet danner rammen om et behageligt ophold med de værelsesfordele man forventer.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, minibar.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Florence elevator, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Florence, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  mere
  Hotel Bernini Palace Firenze
  Bernini Palace ligger i hjertet af Firenze, et par minutters gang fra Uffizi Gallery, Medici Chapels, Piazza del Duomo og Ponte Vecchio. Nær hotellet findes også Piazza della Signoria og Museo Galileo. Hotellet ligger ca. 1,5 km fra Santa Maria Novella stationen og 7 km fra lufthavnen. Bernini Palace ligger i en historisk bygning. Alle værelser har eget badeværelse, mini-bar, værdiboks, satellit-tv, telefon, hårtørrer og aircondition. Alle værelser har desuden gratis trådløs internetadgang. Hotellet har særlige værelser velegnede til handikappede. Nogle værelser har udsigt over byens historiske attraktioner og det er desuden muligt at vælge et værelse med skrivebord. Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag. Bernini Palace har også lounge/bar, som serverer drinks, cocktails, vin mv. og er åben mellem kl. 10 og midnat. Bernini Palace råder over mødefaciliteter med plads til 40 personer. Hotellet har desuden tagterrasse med jacuzzi, og der er mulighed for parkering nær hotellet.
  mere
  Hotel Best Western Grand Hotel Adriatico Firenze
  Best Western Grand Adriatico er centralt placeret i Firenze, nær Santa Maria Novella kirken og stationen samt Fortezza Da Basso. 10 minutters gang fra hotellet findes desuden Medici Chapels, Piazza San Lorenzo og Ponte Vecchio. Best Western Grand Adriatico har 119 værelser, alle med eget badeværelse m. badekar/brus, satellit-tv, telefon, internetadgang, radio, te/kaffefaciliteter, hårtørrer og mini-bar. Det er muligt at vælge mellem ryger og ikke-ryger værelser, og hotellet råder over særlige værelser velegnede til handikappede. Der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og serveres fra kl. 6 til kl. 11. Hotellets restaurant serverer desuden italienske retter til frokost og middag, og der er også bar/lounge. Receptionen tilbyder bl.a. biludlejning, turistinformation samt arrangering af hesteridning og fiske- og golfture. Det er desuden muligt at tilkøbe parkering. Der kan checkes ind fra kl. 14, og checkes ud indtil kl. 12. Best Western Grand Adriatico tilbyder fri adgang til fitnessfaciliteter for hotellets gæster, og hotellet råder desuden over mødefaciliteter med plads til 180 personer.
  mere
  Hotel Monna Lisa Firenze
  Monna Lisa ligger centralt i Firenze, 5 minutters gang fra bl.a. Il teatro del sale, Museo Archeologico, Museo e Istituto Fiorentino di Preistoria, Teatro della Pergola, Teatro Verdi og Basilica of Santa Croce. Monna Lisa har 45 værelser, alle med badeværelse, aircondition, satellit-tv, mini-bar, hårtørrer, værdiboks og telefon. Nogle værelser har altan, og det er muligt at vælge et værelse med jacuzzi. Det er desuden muligt at vælge mellem ryger og ikke-ryger værelser. Der serveres morgenmadsbuffet fra kl. 7.30 til kl. 10 i hotellets morgenmadsstue. Monna Lisa har også tv-stue, bar og have. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. at være behjælpelig med turistinformation, arrangering af rundvisninger/ekskursioner, bagageopbevaring, fax/kopi, booking af billetter, biludlejning, bestilling af transport mv. Monna Lisa har desuden fitnessfaciliteter, som der er fri adgang til for gæster mellem kl. 7 og 23. Hotellet råder også over mødelokaler samt parkeringsfaciliteter, som det er muligt at benytte mod betaling. Der kan checkes ind fra kl. 14 og checkes ud indtil middag.
  mere
  Hotel Nilhotel Firenze
  Nilhotel ligger i den nordvestlige del af Firenze, 10 minutters gang fra Chiesa Cattolica Parrocchiale S. Maria Regina Della Pace, Teatro Nuovo Dory Cei og Rifredi‎ stationen. Der kører desuden busser nær hotellet, og det historiske centrum kan nås på omkring 20 minutters transport. A. Vespucci lufthavnen ligger desuden 10 minutter fra hotellet. Nilhotel er fra 2009 og har 4 stjerner. Alle 246 værelser har satellit-tv, aircondition, mini-bar, værdiboks, gratis internetforbindelse samt hårtørrer. Hotellet har særlige værelser velegnede til handikappede. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og serveres i hotellets morgenmadsstue. Hotellets restaurant serverer desuden tuskanske samt internationale retter til frokost og aften. Nilhotel har desuden bar, som serverer drinks og snacks, og er åben indtil kl. 23. Der er adgang til computere med internetforbindelse samt gratis trådløs internetadgang på hotellets offentlige arealer. Nilhotel råder over egne parkeringsfaciliteter, samt 6 mødelokaler, det største med plads til 200 personer. Der kan checkes ind fra kl. 14, og checkes ud indtil middag.
  mere
  Hotel De La Ville Firenze
  De La Ville ligger i hjertet af Firenze, et par minutters gang fra historiske seværdigheder såsom Palazzo Strozzi og Medici Chapels. Piazza del Duomo, Cathedral of Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Santa Maria Novella stationen ligger ca. 5 minutter fra hotellet. De La Ville tilbyder værelser og suites. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, mini-bar, internetforbindelse, telefon, værdiboks og skrivebord. Suites har desuden sofaarrangement og lænestol, og nogle har badekar. Nogle suites har derudover udsigt over byens historiske monumenter. Det er også muligt at vælge en penthouse suite med bl.a. køkken og tagterrasse. Der serveres morgenmadsbuffet i hotellets morgenmadsstue, og hotellet har også bar som tilbyder drinks, snacks og lettere måltider. Der er desuden mulighed for roomservice. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. arrangering af transport, booking af billetter, arrangering af rundvisninger/ekskursioner, babysitting og biludlejning. Hotellet råder over mødefaciliteter med plads til 50 personer, og det er desuden muligt at tilkøbe parkering.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen