Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 16/11
ma, 17/11
Fra søndag16/11/14 til mandag17/11/14

Hotel Tyrkiet

› Omfattende hotelsøgning for Tyrkiet online
› Find et billigt hotel i Tyrkiet!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 12974 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Alaiye Kleopatra Alanya
  GeneralAll the elegance is made avaliable for you in Alaiye Kleopatra Hotel. A deep blue sea , unique to Mediterranean is waiting for you. Relax yourself in the middle of shining sun, scorching sand and snow-white waves with your loved ones.
  flere
  Hotel Grand Okan Alanya
  GeneralGrand Okan ligger tæt på stranden og ikke mere end 1,5 km fra byens centrum med barer, restauranter og natteliv. På hotellet er der reception 24 timer i døgnet, roomservice, restaurant, bar, vaskeriservice og mødelokaler med plads til 100 personer. Alle hotelværelserne har væg til væg tæppe, individuelt kontrolleret aircondition, balkon, satellit tv, telefon, internetadgang, pengeskab (mod ekstra gebyr) samt badeværelse med brusebad og hårtørrer. Adresse: Ataturk Blvd, 7400 Alanya, Turkey
  flere
  Hotel Xperia Grand Bali Alanya
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. På de 5 etager er der i alt 96 værelser, heraf 4 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og garderobe samt elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer desuden en café, en kiosk, en bar, en frisør, en tv-stue, to restauranter (den ene à la carte med børnestole) samt et par konferencerum og en internetterminal (mod betaling). Herudover står der også room- og vaskeservice, medicinsk service samt cykelkælder og cykeludlejning til rådighed for gæsterne. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  flere
  Hotel Remi Alanya
  Komplekset består af 2 5-etagers bygninger med i alt 81 dobbeltværelser. I hotellets foyer er der en reception med safebokse og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar og en tv-stue, ligesom der naturligvis er mulighed for at bestille vaskeservice.
  flere
  Hotel Long Beach Resort & Spa Alanya
  GeneralPå hotellet findes et Spacenter med helse-og skønhedsbehandlinger, tyrkisk bar, fitnesscenter, skønhedssalon, telefon, fax/kopieringsservice, vaskerimuligheder, tennisbane og internetcafé. Hotelværelserne er udrustede med badeværelse/bruser, hårtørrer, balkon, aircondition, satellit-TV, pengeskab, telefon og minibar. Adresse: Kargi Mevki Türkler 07400 Alanya, Turkey
  flere
  Hotel Grand Zaman Beach Alanya
  Med Grand Zaman Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Alanya inden for rækkevidde.Grand Zaman Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelserne er udstyret med aircondition, skrivebord, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn.Dette Alanya hotel tilbyder faciliteter som fx butikker, mødefaciliteter , restaurant, bar ved poolen.For afslapning kan gæsterne nyde de fritidsfaciliteter, der tilbydes på hotellets grund, blandt andet motions/fitness faciliteter, privat strand.Dette hotel tilbyder en varm og gæstfri service i international standard.For at lave din reservation af Grand Zaman Hotel Alanya, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen