Filtre716 847 hotellerfra 193 websiderFavoritter
Af søndag, 27/04/14 til mandag, 28/04/14

Hotel Tyskland

› Omfattende hotelsøgning for Tyskland online
› Find et billigt hotel i Tyskland!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 43768 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Tyskland

Flere populære destinationer

Top hoteller

  Hotel Best Western am Spittelmarkt Berlin
  Best Western am Spittelmarkt er et familievenligt 3 stjernet byhotel, som er velegnet til almindelige turister, og grundet sin placering nær de fleste forretningsmål, også velegnet til den forretningsrejsende. Hotellet råder over i alt 244 værelser, herunder også familieværelser. Værelserne er alle komfortable og moderne indrettet samt med de moderne bekvemmeligheder der forventes, bl.a. air condition, badeværelse med bruser, centralvarme, fjernsyn, internet, trådløst internet på værelset, vinduer som kan åbnes, daglig avis og værelses pengeskab. Der er mulighed for at booke ikke-ryger værelse, ligesom det er muligt at medbringe kæledyr, da hotellet tillader kæledyr. Hotellet tilbyder mange skønne faciliteter såsom 24 timers reception, 24 timers roomservice, elevator, hotelpengeskab, tv-lounge, parkering samt mulighed for at bestille vaskeservice. Hotellet har også egen bar samt morgenmadsrestaurant. Cykeludlejning forefindes. Hotellets placering gør, at man er i gåafstand til herlige seværdigheder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Berlin Muren.
  mere
  Hotel Kempinski Bristol Berlin
  Kempinski Hotel Bristol Berlin ligger lige ved Kurfürstendamm, Berlins shoppinggade. Lidt væk ligger The Story of Berlin museet, som fortæller Berlins historie fra byen blev grundlagt over krigene og til nu. Museet tilbyder en rundvisning i en bunker, bygget 10 meter under jorden, som skulle beskytte indbyggerne mod radioaktive angreb under den kolde krig. Var et sådan angreb kommet, ville beskyttelsen være sparsom, da bunkeren ligger så tæt på overfladen. Hotellet har 246 værelser, alle udstyret med skrivebord og telefon, tv med internationale kanaler på flere sprog, og støjtætte vinduer. Det er adgang til gratis trådløst internet over hele hotellet. Wellness området er en sand oase, med opvarmet pool som altid er 29 grader varm, sauna, dampbad og en kold afkølings pøl, fitness område, massage, pool bar og solarie. Hos Kempinski Grill kan Haute cuisine nydes. Det er en af byens bedste restauranter. Er man til te skal man vælge Gobelin Halle, som tilbyder et udsøgt udvalg. Bristol Bar er en af de 10 mest elegante barer i Berlin. Her kan første klasses cocktails nydes. Reinhard's im Kempinski er en terrasse restaurant ud mod Kurfürstendamm, og specialiteten er det franske køkken.
  mere
  Hotel Park Plaza Wallstreet Berlin Berlin
  Hotel Wallstreet Park Plaza er et skønt 4 stjernet byhotel og kongrescenter der egner sig både til turister og forretningsrejsende og er en fin base i den tyske hovedstad. Til den forretningsrejsende tilbyder hotellet mødelokaler og businesscentrer. Alle værelserne er indrettet med moderne bekvemmeligheder som f.eks. Air condition, Badeværelse med badekar og bruser, Betalings TV, Centralvarme, Elkedel / kaffemaskine, Fax / modemtilslutning, Fjernsyn, Højhastighedsinternet, Minibar, Skrivebord, Telefon, Trådløst internet på værelset, Vinduer som kan åbnes og Værelses pengeskab. Det er muligt at booke ikke-ryger værelse samt stilleværelser. Af skønne faciliteter råder hotellet over f.eks. 24 timers reception, Roomservice, Børnepasning, Café, Concierge (Butler), Ekspres check-in / check-ud, Elevator, Hotel pengeskab, Hotelbar, Kørestols venlig, Massage, Motionscenter, Parkering, Reception / lobby, Restaurant, Sauna, Snackbar, Terrasse, og Vaskeservice. Hotellets sportsfaciliteter er bl.a. tennisbane, cykeludlejning, og minigolf. Hotellets skønne placering gør, at der ikke er langt til nogle af de store seværdigheder i Berlin som f.eks. Brandenburger Tor eller Checkpoint Charlie.
  mere
  Hotel Holiday Inn City Center Berlin
  Holiday Inn City Center ligger i området Prenzlauger Berg i øst-Berlin tæt på Alexanderplatz med Weltuhr og Fernsehturm Potsdamer Platz med kasino og shopping arkade samt Brandenburger Tor og Reichtag. Prenzlauer Berg er stedet man skal være, hvis man skal på diskotek. Det er her de unge tyskere kommer for at blive set. Der er også mange lækre restauranter og barer i området. Hotellet har 123 moderne indrettede værelser fordelt på 3 forskellige typer: standart, comfort og deLuxe. Værelserne er lydisolerede, har aircondition, pay per view tv, kabel tv, internet adgang, mini bar, mulighed for at lave kaffe og te, og en hårtørrer. Der er adgang til trådløst internet på hele hotellet. Derudover er der også en lounge, en bar og en bistro. I hotellets reception kan personelaet hjælpe med booking af fly, bil leje, køb af togbillet eller teater billetter i alle døgnets 24 timer. Der tilbydes også gratis fitness faciliteter, tøjvask og tøjrens service, sightseeing ture, gratis aviser, og der kan købes billetter til offentlig transport i receptionen. Sporvogn stopper lige ud foran hotellet og S-bahn station er i gå afstand. Hotellet tilbyder mødefaciliteter med plads til ca. 80 personer.
  mere
  Hotel art'otel berlin mitte Berlin
  Hotel art'otel Berlin-Mitte er et skønt 4stjernet byhotel og kongrescenter der egner sig både til turister og forretningsrejsende, og er en fin base i den tyske hovedstad. For kunstinteresserede er dette et helt fantastisk hotel da væggene er pyntet op med skønne malerier af nogle af de største kunstnere. Til den forretningsrejsende tilbyder hotellet mødelokaler. Alle værelserne er indrettet med moderne bekvemmeligheder som f.eks. Air condition, Badeværelse med badekar og bruser, DVD afspiller / videooptager, Fax / modemtilslutning, Hårtørrer, Kabel-TV, Minibar, Radio, Satellit TV, Skrivebord til den forretningsrejsende, eller til at forfatte postkortene ved og Telefon. Det er muligt at booke ikke-ryger værelse. Af skønne faciliteter råder hotellet over f.eks. Roomservice, Balkon / terrasse hvor solen kan nydes, Café, Elevator, Hotel pengeskab, Massage til den trætte ferie krop, Parkering til de der kører selv, Reception / lobby, Restaurant og Vaskeservice. Hotellet står for cykeludlejning. Hotellets skønne placering gør, at der ikke er langt til nogle af de store seværdigheder i Berlin som f.eks. Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og Berlin Muren.
  mere
  Hotel Sofitel Berlin Kurfürstendamm Berlin
  Concorde Berlin er et af Berlins absolut bedste hoteller, hvilket selvfølgelig også må forventes af et hotel der er blevet tildelt 5 stjerner, som tilfældet er med Concorde Berlin. Concorde Berlin har også en af de bedste beliggenheder, lige ved siden af Kurfürstendamm, og kun en meget kort gåtur væk fra både Kranzler Eck og Zoologisk have, der blev verdenskendt for isbjørnen Knut. Med sin høje og meget moderne bygning skiller Concorde Berlin sig ud i landskabet, og der er ikke tvivl om at dette er et hotel af højeste kvalitet. Alle værelserne på Concorde Berlin er udstyret med: Air codition, badekar, badeværelse, fjernsyn, Kabel-TV, Lydtætte vinduer, Minibar, Trådløst internet på værelset og pengeskab. Derudover tilbyder hotellet blandt andet: 24 timers room service, minigolf, billard, bowling, fitness, tennis, biludlejning, jacuzzi, bar, indendørs svømmebassin og meget mere.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen