Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 12/10
ma, 13/10
Fra søndag12/10/14 til mandag13/10/14

Hotel Tyskland

› Omfattende hotelsøgning for Tyskland online
› Find et billigt hotel i Tyskland!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 44491 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Maritim Berlin ' Berlin
  Hotel Martim Berlin er et 4 stjernet hotel placeret i hjertet af Tyskland’s hovedestad. Hotellete ligger 7 kilometre fra Tegel lufthaven og 1 kilometer fra Berlin Hauptbahnhhof. Brandenburger Tor findes placeret kun 1 kilometer fra hotellet. På hotellet tilbydes der room service, concierge, cykel udlejning, Trådløst internet og en renseri og vaskeri service. Der er 505 gæsteværelser og suites. Alle disse værelser indeholder som standard air conditioning, klima anlæg, satellit fjernsyn, telefon, pengeskab med plads til laptop, mini bar, trådløst internet adgang og hårtørrer. Der findes 9 værelser der er blevet special certificeret af ECARF til at være ekstra egnede til allergikere. Dertil kommer også 24 handicap-venlige værelser og 5 værelser egnet til kørestols brugere. Der findes 49 lokaler og møde lokaler, der kan rumme op til 5.500 gæster og kursister. Der er to resturanter og en bar. Baren tilbyder ofte live musik og den ene resturant tilbyder morgenmads-buffet, hver morgen. Hotellet tilbyder også et wellness område med sauna, dampbad, swimming pool, fitness center, kosmetisk services og massage behandling.
  mere
  Hotel Park Inn Alexanderplatz Berlin
  Park Inn Berlin-Alexanderplatz er et fire stjerner hotel placeret i centrum af Berlin og er også byens højeste hotel. Det er inden for gåafstand af Brandenburg Gate, TV Tower, Reichstag og Unter den Linden. Alexa butikscenter og Galeria Kaufhof er lige ved siden af hotellet for en hurtig shopping tur. Der er 1012 ikke-ryger værelser og der er også Business værelser, Business panorama værelser, Colour suiter og Junior suiter. Værelses udstyret omfatter gulvvarme, højhastigheds internet forbindelse, fladskærms TV, hårtørrer, airconditioning, pengeskab, arbejdsbord, og en regnbruser på badeværelset. Der er elleve mødelokaler, inklusive et balsal og alle værelserne har naturligt lysindfald. Et fitness og wellness område er udstyret med en sauna, massage faciliteter og en sundheds bar med kildevand og frugt juice. Der er tre restauranter, to barer og en biergarden på hotellet. der er en on-site parkering der inkluderer 10 holdepladser til busser. Der er en lounge på 37. etage hvorfra man har udsigt over Berlin, der er også et casino på 37. etage.
  mere
  Hotel Hilton Berlin Berlin
  Hotel Hilton Berlin er et 5 stjernet hotel i hjertet af Tyskland’s hovedstad. Lufthavnen Tegel ligger kun 30 minutters kørsel fra hotellet, mens Schönefeld ligger 50 minutters kørsel fra hotellet. Hotel faciliteterne omfatter en concierge-reception, gave butik og room service. Der er 591 gæste værelser og 28 suites i hotellet. Værelserne indeholder standard faciliteterne: air conditioning, badekåbe, badeværelses bekvemligheder, hårtørrer, mini bar, pengeskab, trådløs internet adgang, vinduer der kan åbnes, fjernsyn og skrivebord med lampe. Hotellet har 16 mødelokaler med plads til 2500 gæster og alle mødelokaler er udstyret med trådløs internet adgang. I hotellet finder du også en af tre resturanter og to barer. En af resturanterne og barerne tilbyder vegetariske retter. Alle resturanter og barer tager imod Visa og MasterCard. Motionscenteret tilbyder indendørs swimming pool, 24-timers fitness center, sauna, dampbad, Hawaiiansk massage og Rhassoul, Thalasso og Cleopatra spabade.
  mere
  Hotel Hotel Eurostars Berlin Berlin
  Centralt beliggende i Berlin, med flere kendte attraktioner og seværdigheder i området, kan du overnatte optimalt på det 5 stjernet Hotel Eurostar Berlin. I området omkring hotellet og Berlin som helhed, er der en række spændende og kendte seværdigheder og attraktioner. Her kan blandt andet nævnes Checkpoint Charlie, Tyske Historiske Museum, Brandenburg Gate, Berliner Dom, Holocaust Memorial og mange andre. Hotellet har i alt 221 værelse, der alle som inkludere blandt andet TV, aircondition, telefon, eget bad og toilet, minibar og safe. Har du behov for at holde et møde eller skal du måske holde en konference, har hotellet her i alt 9 moderne møde- og konferencelokaler. De er alle udstyret med det mest gængse AV udstyr. I tilknytning til hoteller er der blandt andet et fitnesscenter, sauna, swimmingpool og tyrkisk bad. Som ekstra service kan du på hotellet få vasket tøj. Her er også en cafe, hvor du kan spise lette måltider og drikke en kop kaffe.
  mere
  Hotel Pullman Berlin Schweizerhof Berlin
  Hotel Pullman Berlin Schweizer hof er et 5 stjernet hotel placeret i hjertet af Tyskland’s hovedstad og kun 8 kilometre fra lufthavnen. Hotellet tilbyder trådløs internet adgang, concierge, renseriservice og strygning, portner, sikkerhedsboks i receptionen, skopudsning maskine, valutaveksling og 24-timer room service. Kæledyr er tilladt. Der er 383 værelser og suites. 4 handicap-venlige værelser og 269 ikke-ryger værelser. Standard ustyr på alle værelser inkludere: radio, høj hastigheds-forbindelse til internettet, hårtørrer, make-up og forstørrelses-spejl, samt et skrivebord. Du finder også 18 mødelokaler, der til sammen kan rumme op til 700 kursister. Mødelokalerne er udstyret med narturligt lys, fax, flipcharts, lærred, kopiering- og print service, samt trådløs internet adgang. I hotellet finder du også en resturant og en bar. Resturanten er ikke-ryger lokaler og tilbyder en menu med inspiration fra det Tyske køkken og middelhavs-området. På hotellet finder du også et fitness center der tilbyder indendørs swimming pool, sauna og massage service.
  mere
  Hotel andel's Berlin Berlin
  Andel´s Hotel er et firestjerners hotel, der ligger perfekt i Berlin – hvad enten du er på ferie eller forretningsrejse. Andel´s Hotel ligger tæt på Alexanderplatz og metrostationen Landsberger Allee. Hotellet er indrettet af kendte designere, hvorfor der fokus på hyggelige, åbne landskaber og friske farver, der skaber en god stemning. Hotellet består af 557 værelser og suites, der alle er udstyret med individuelt varmesystem, aircondition, DVD, fladskærms TV med satellitkanaler, trådløst internet, minibar, elkedel, kaffemaskine, samt store badeværelser med badekar, gulvvarme og hårtørrer. Hotellet har adskillelige barer og restauranter. Delight restauranten tilbyder morgenmad og buffet i løbet dagen, hvorimod Oscar´s er et brasserie og sportsbar, hvor du kan nyde din mad og sport på samme tid. Andel´s har også en gourmet restaurant A.Choice, der forkæler dine smagsløg. Skal der nydes øl, kan du benytte Andel´s skycafe eller skybar. Du kan også besøge Habanos Smokers Lounge og ryge en cigar eller to. Hotellet har også 24 timers room service. Andel´s Hotel er også indrettet med spa og wellness center, der tilbyder alt fra sauna og jacuzzi til fitnessrum og massage.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen