Filtre729 527 hotellerfra 208 websider Sammenlign hotelpriser fra
208 bookingsider på en gang!
Favoritter
lø, 22/11
sø, 23/11
Fra lørdag22/11/14 til søndag23/11/14

Hotel Vejle

› Omfattende hotelsøgning for Vejle online
› Find et billigt hotel i Vejle!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 24 hoteller
Henter...

Top hoteller

 • Hotel Vejle Center Vejle
  Vejle Center er et tre-stjernet hotel, og ligger i nærheden af Vejle Kunstmuseum. Værelserne har skrivebord og telefon samt tv med sattelitkanaler. Der er gratis trådløs internet tilgængeligt. Derudover forefindes der også minibar og kaffe-/temaskine på værelserne. Badeværelserne har bruser og hårtørrer, og gæster kan frit benytte et nærtliggende fitnesscenter og swimmingpool. Restaurant Pavillonen tilbyder morgenbuffet samt danske og internationale retter. Legoland er 30 minutters kørsel derfra og der er 1,3km til banegården og byens butikker.
  flere
 • Hotel Best Western Torvehallerne Vejle
  Det 4-stjernede hotel Best Westen (Torvehallerne) har sin beliggenhed i Vejle. Hotellet er moderne og bekvemt og både ideelt for turister og forretningsrejsende. Hotellet har faciliteter der bl.a. byder på en daglig avis, interne film, 24timers roomservice, elevator, bar, vaskeservice, mødefaciliteter og mulighed for en bid mad på hotellets restaurant. Hotellets værelser byder bl.a. på bad med bruser eller badekar, fjernsyn, hårtørrer, radio, skrivebord, strygebræt, telefon, trådløst internet og vinduer der kan åbnes. Desuden råder hotellet over billeje, baby/børnesenge, en park, ikke-ryger værelser, parkering, terrasse og skopudseservice. Hotellet er kørestolsvenligt og det er tilladt at medbringe kæledyr. Best Western tilbyder herudover billiard, bådudlejning, inline skating, cykeludlejning, sejlads, en tennis,- og golfbane og vandrestier. Udflugtsmuligheder er også mulige fra hotellet og ca. 9km fra hotellet finder man bl.a. det historiske monument Kongernes Jelling.
  flere
 • Hotel Australia Vejle
  Hotel Australia ligger midt i Vejle by, kun få skridt fra gågaden og indkøbscenter, LIDO biograferne og fitnesscenter. Byen Vejle og dens omegn rummer mange muligheder for at nyde livet i Danmark. På 30 minutter kan du køre til store attraktioner som Legoland i Billund, Løveparken i Givskud, Den gamle By i Århus, eller blot gå på opdagelse i de mange spændende tilbud Vejle Kommune byder på. Hotellets værelser er stilfulde, bekvemme og moderne og fra værelserne er der udsigt ud over byen, eller Vejle fjord, havn og skov. Dette 3-stjernede hotel er beliggende i nærheden af bus- og jernbanestationen. Der er mulighed for parkering bag hotellet. Dette nyrenoverede hotel har 102 værelser, gratis adgang til trådløst Internet, fuldt udstyrede konferencelokaler, mødelokaler/grupperum og festlokaler med dansegulv. Til hotellet hører restaurant "Bertel N". Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, fjernsyn og skrivebord samt trådløs internet.
  flere
 • Hotel Munkebjerg Vejle
  På dette meget smukke 4 stjernet hotel Munkebjerg Hotel, beliggende nær Vejle i trekantsområdet i Jylland, kan du overnatte under rolige samt meget behagelige vilkår. Hotellet har i alt 158 flotte og lækre samt særdeles velindrettet værelser, her af 5 smukke suiter, som alle minimum inkludere eget bad og toilet, internet, minibar TV etc. Skal sulten stilles under dit ophold her, kan dette unikke hotel, tilbyde ikke mindre en hele 3 forskellige top restauranter, hvor du så har en unik mulighed for at vælge bredt inden for det gastronomiske felt. Opstår måske behovet under dit ophold, for du skal holde et firma møde, event eller konference, har dette super dejlige hotel, faciliteter til at du kan have op til i alt 700 deltagere, så pladsen ikke bliver en hæmsko under din planlægning. Det er selvfølgeligt meget moderne og yderst fleksibelt.
  flere
 • Hotel Scandic Jacob Gade Vejle
  Hotellet rummer 129 værelser samt et interessant arkitektonisk design med en international atmosfære. Man kan slappe af med en drink i hotellets bar eller nyde en espresso på hotellets café. Det klimatiserede etablissement er herudover hjemsted for en foyer, en restaurant samt en parkeringsplads til gæster med eget køretøj.
  flere
 • Hotel Vejlefjord Vejle
  Hotel Vejlefjord er et konference- og spahotel bygget i herregårdsstil med udsigt over Vejlefjord, park og skov. Hotellet råder over 113 røgfrie enkelt- og dobbeltværelser og suiter, som er lyst indrettet. Værelserne er alle udstyret med fjernsyn og gratis internet. Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr, da værelserne er allergivenlige. Ydermere står der 7 plenumlokaler og 10 grupperum til rådighed. Restauranten arbejder med et sundt koncept bestående af sunde råvarer. Morgenmadsbuffeten består bl.a af müsli, yoghurt, æg, brød, juice mm. og er inkluderet. Der er også tilknyttet en café/bar, som serverer lette anretninger og drinks om aftenen. Nogle af de faciliteter hotellet tilbyder, er 'kur og spa' wellnesset. Du kan tage en tur i De Termiske Bade, få massage, ansigts- eller en voksbehandling. Dette er dog ikke inkluderet i opholdet. Du kan også benytte hotellets fitnesscenter. Inden for 1 times kørsel kan du besøge enten Horsens, Vejle eller Juelsminde by. Her kan du bl.a shoppe, gå i teateret, høre musik eller deltage i andre arrangementer. Check-in fra kl. 14.00, check-ud senest kl. 10.00 (dog kl. 11.00 i weekenden). Rygning er kun tilladt udenfor på terrassen.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen