Hoteller – Århus

 • Omfattende hotelsøgning for Århus online
 • Find et billigt hotel i Århus!
 • Book til den bedste pris!
Henter
 1. Best Western The Mayor

  Best Western The Mayor

  Århus, 1,3 km til Centrum

  Godt – 79 / 100 (2537 anmeldelser)

  Other deals

 2. Cabinn Aarhus

  Cabinn Aarhus

  Århus, 0,9 km til Centrum

  70 / 100 (4460 anmeldelser)

  Other deals

 3. Comwell Aarhus

  Comwell Aarhus

  Århus, 1,4 km til Centrum

  Meget godt – 84 / 100 (2015 anmeldelser)

  Other deals

 4. Ritz Aarhus City

  Ritz Aarhus City

  Århus, 1,3 km til Centrum

  Meget godt – 81 / 100 (2284 anmeldelser)

  Other deals

 5. First Hotel Atlantic

  First Hotel Atlantic

  Århus, 1,2 km til Centrum

  Godt – 79 / 100 (2863 anmeldelser)

  Other deals

 6. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

  Århus, 1,3 km til Centrum

  Meget godt – 84 / 100 (2311 anmeldelser)

  Other deals

 7. Marselis Hotel - Aarhus

  Marselis Hotel - Aarhus

  Århus, 4,1 km til Centrum

  Godt – 77 / 100 (1911 anmeldelser)

  Other deals

 8. Royal

  Royal

  Århus, 0,7 km til Centrum

  Fremragende – 86 / 100 (2414 anmeldelser)

  Other deals

 9. City Oasia

  City Oasia

  ‎Bedst vurderet

  Dette er det bedst vurderede 3-stjernede hotel i Århus

  Århus, 1,5 km til Centrum

  Meget godt – 83 / 100 (1024 anmeldelser)

  Other deals

 10. La Tour

  La Tour

  Århus, 2,4 km til Centrum

  64 / 100 (1598 anmeldelser)

  Other deals

 11. Zleep Aarhus

  Zleep Aarhus

  Århus, 4,6 km til Centrum

  Godt – 75 / 100 (2661 anmeldelser)

  Other deals

 12. Villa Provence

  Villa Provence

  ‎Bedst vurderet

  Dette er det bedst vurderede 4-stjernede hotel i Århus

  Århus, 1,0 km til Centrum

  Fremragende – 90 / 100 (1197 anmeldelser)

  Other deals

 13. Scandic Aarhus City

  Scandic Aarhus City

  Århus, 1,0 km til Centrum

  Meget godt – 82 / 100 (1851 anmeldelser)

  Other deals

 14. Faber

  Faber

  Århus, 1,3 km til Centrum

  Meget godt – 80 / 100 (414 anmeldelser)

  Other deals

 15. Aarhus Guldsmeden

  Aarhus Guldsmeden

  ‎Bedst vurderet

  Dette er det bedst vurderede 2-stjernede hotel i Århus

  Århus, 0,4 km til Centrum

  Meget godt – 84 / 100 (475 anmeldelser)

  Other deals

 16. Ajstrup Beach Camping & Cottages

  Ajstrup Beach Camping & Cottages

  Campingplads

  Århus, 14,0 km til Centrum

  73 / 100 (202 anmeldelser)

  Other deals

 17. Koldkærgård Konferencecenter

  Koldkærgård Konferencecenter

  Århus, 5,4 km til Centrum

  Godt – 79 / 100 (197 anmeldelser)

  Other deals

 18. Scandic Aarhus Vest

  Scandic Aarhus Vest

  Århus, 3,3 km til Centrum

  74 / 100 (1587 anmeldelser)

  Other deals

 19. Årslev Kro

  Årslev Kro

  Århus, 10,3 km til Centrum

  67 / 100 (959 anmeldelser)

  Other deals

 20. DBU Hotel & Kursuscenter

  DBU Hotel & Kursuscenter

  Århus, 6,3 km til Centrum

  Godt – 76 / 100 (41 anmeldelser)

  Other deals

 21. Tarskov Mølle

  Tarskov Mølle

  Ferielejlighed

  Århus, 13,2 km til Centrum

  Godt – 76 / 100 (33 anmeldelser)

  Other deals

 22. Guesthouse Aarhus

  Guesthouse Aarhus

  B&B

  Århus, 2,1 km til Centrum

  Meget godt – 81 / 100 (204 anmeldelser)

  Other deals

 23. Intet billedgalleri tilgængeligt

  Bed & Kitchen Rugbjergvej

  Ferielejlighed

  Århus, 6,3 km til Centrum

  Meget godt – 84 / 100 (73 anmeldelser)

  Other deals

 24. City Sleep-In

  City Sleep-In

  Hostel / Vandrehjem

  Århus, 1,0 km til Centrum

  62 / 100 (1399 anmeldelser)

  Other deals

 25. Ab Centrum

  Ab Centrum

  B&B

  Århus, 5,9 km til Centrum

  Godt – 76 / 100 (187 anmeldelser)

  Other deals

Vis flere hoteller
Hoteller - Århus

AARHUS – EN BY FULD AF LIV OG FARVER


Danmarks næststørste by, Aarhus, har masser at byde sine gæster. Den livlige og moderne jyske by har en masse spændende attraktioner med noget for enhver smag og interesse. Oplev nogle fantastiske arkitektoniske bygninger, nyd de mange shoppemuligheder og slap af i en dejlig café langs Aarhus Å. Om du er afsted på en romantisk tur med kæresten, afsted med børnene, vennerne, veninderne eller selv vil på en forlænget weekend, så er Aarhus perfekt. I smilets by er der noget for enhver.

NORDENS BEDSTE SHOPPINGBY


Aarhus er blevet kåret som Nordens bedste shoppingby – og dette er ikke uden grund! Aarhus har et væld af shoppingoplevelser, og her er uden tvivl noget for alle. Om du helst shopper i stormagasiner, i små sidegader og spændende kvarterer eller på markeder, så har Aarhus det. Og meget af det. Stormagasiner er der mange af – hele seks i Aarhus City og omegn – men specielt Bruun’s Galleri skal nævnes. Bruun’s Galleri finder du i hjertet af Aarhus lige ved siden af byens største togstation: Aarhus Hovedbanegård. I Bruun’s Galleri kan du nyde over 100 butikker alle ugens dage med det nyeste inden for mode, boligindretning, smykker og sko. Derudover er der mange caféer og restauranter, for ikke at forglemme en stor biograf.

Shopper du helst i hyggelige gågader og små sidegader, så er Aarhus også den rette by for dig. Strøget er en næsten én kilometer lang hyggelig gågade, som strækker sig fra Hovenbanegården til Aarhus Domkirke. Her er alt hvad hjertet kan begære af skønne butikker og spisesteder, og du er sikker på at finde mange gode tilbud i butikkerne. For enden af Strøget og lige rundt om hjørnet fra den flotte Domkirke, finder du Café Piccolina – en skøn italiensk restauranter med måske de bedste pizzaer i byen. Den italienske perle har en rolig og afslappet stemning med en skøn mild duft af nybagt pizza. Et perfekt pusterum midt i al shoppingen.

Omkring Domkirken finder du mange dejlige brostensbelagte gader og stræder. Det er den gamle bydel, også kendt som Latinerkvarteret. Denne charmerende del af byen er som en hyggelig gammel oase midt i en moderne og pulserende by. Med hyggelige kaffebarer, restauranter, bagerier, genbrugsbutikker og mærkevarebutikker er du sikret en skøn oplevelse i den dejlige bydel.

Søger du en billig overnatning i hjertet af Aarhus og vil hellere bruge penge i de mange spændende butikker end på et dyrt hotel, så er det lille vandrehjem Simplebed Hostel et rigtig godt bud. Lige ved Aarhus Å og dermed i centrum af byen er du tæt ved både butikker, seværdigheder og spisesteder. Det er også muligt at bruge stedets køkken, hvilket kan gøre din tur til Aarhus væsentlig billigere uden mange dyre cafébesøg.

EN REGNBUE AF FARVER OG AKTIVITETER I AARHUS


En kort gåtur fra Strøget og Latinerkvarteret finder du ARoS ved Vester Allé. ARoS er et stort kunstmuseum og et must see, hvis du interesserer dig bare en smule for kunst, design, arkitektur og kultur. Blandt højdepunkterne på dette museum er skulpturen ”Boy”. Den 4,5 meter høje skulptur lavet i glasfibre vejer 500 kg og forestiller en dreng på hug. Boy er ufattelig livagtig med mange imponerende detaljer. Men, den absolut største attraktion er Your Rainbow Panorama på toppen af ARoS-bygningen. Your Rainbow Panorama, også kendt som ”Regnbuen”, er et mesterværk uden lige. En cirkelformet 150 meter lang og 3 meter bred gang på toppen af bygningen udført i glas i alle regnbuens farver, giver et 360 graders udsyn over Aarhus by og bugt. Det er en smuk, sjov og spændende oplevelse både for børn og voksne. Hvis du er i Aarhus på en onsdag, kan du nyde udsigten af solnedgangen fra Regnbuen, da der er åbent helt til kl. 22.

Rundt om hjørnet fra ARoS ligger Aarhus Rådhus. Denne imponerende bygning er tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Arne Jakobsen sammen med Erik Møller. Bygningen blev fredet i 1994 – kun tre år efter den var færdigbygget. Nyd den spændende bygning med en gåtur i Rådhusparken, som er en dejlig grøn oase lige ved Rådhuset.

Aarhus har mange rigtig dejlige hoteller, men søger du et hotelophold med charme og luksus er Hotel Royal perfekt. Aarhus’ ældste hotel har meget at byde på med skønne værelser, en imponerende morgenmadsbuffet, mødefaciliteter, egen restaurant, fitness center og endda et kasino. Med en beliggende ved Store Torv i hjertet af Aarhus kan man ikke efterspørge mere.

Er du afsted med kæresten eller ægtefællen, er Aarhus en skøn by at gå og cykle ture i – specielt langs Aarhus Å, hvor der også er muligheder for at stoppe op og nyde en is. Aarhus er en cykelby og har mange dejlige afmærkerede cykelture både i og omkring Aarhus. Dette giver en skøn mulighed for at opleve både by og natur tæt på. Der er rig mulighed for at leje en af de mange bycykler, som er parkeret næsten overalt i byen på de mere end 50 bycykelparkeringssteder. Da Aarhus er meget kuperet, kan du med fordel planlægge din rute inden du tager afsted med hjælp fra Cyklistforbundets hjemmeside og ruteplanlæggeren. Her kan du indsætte dine ønskede destinationer og samtidig få information om højdemeter, anslået tid og attraktioner, du kommer forbi under cykelturen.

SMILETS BY I BØRNEHØJDE


Aarhus er også kendt som Smilets by. Og hvilket smil er bedre end et glad barns? Selv blandt de mange spændende butikker og kunstmuseer, har Aarhus også meget at tilbyde sine yngre gæster.

En tur i Tivoli Friheden er en garanteret vinder, hvor de små – såvel som voksne – kan nyde forlystelser og sjov. Her er alt fra vilde rutsjebaner til fredelige karruseller og legepladser. Med en beliggenhed i en smuk skov ikke langt fra Aarhus City egner Tivoli Friheden sig både som en heldagstur eller blot nogle timers sjov.

En anden dejlig oplevelse med børnene er en tur i Segworld syd for Aarhus. Her kan I blive udfordret og underholdt i de mange spændende bjerg- og ørkenlandskaber alt imens I afprøver det banebrydende køretøj – Segway. Med en speciel bane for mindre børn er dette en oplevelse for alle – drenge og piger, store og små, voksne og børn. Det skal også siges, at dette kan være en meget populær aktivitet på firmature, polterabender og ture med vennerne.

Aarhus er en skøn by, som har noget at byde på hvorvidt du er interesseret i kunst og arkitektur, om du virkelig vil shoppe amok i skønne butikker, eller om du bare kunne tænke dig nogle dage til at nyde den charmerende jyske by.
Med tilnavnet ”Smilets by” er der meget at leve op til, men ikke mere end hvad Aarhus uden tvivl kan klare.

Prisforskel

af ‎254 krtil ‎1.997 kr