Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
sø, 19/10
ma, 20/10
Fra søndag19/10/14 til mandag20/10/14

Hotel Costa Brava

› Omfattende hotelsøgning for Costa Brava online
› Find et billigt hotel i Costa Brava!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 1118 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Alba Seleqtta Spa Resort Lloret de Mar
  GeneralBeliggende på en hovedgade i det populære feriested Lloret de Mar, med udsigt til byen og tæt på butikker, restauranter og barer. På hotellet findes swimmingpool for voksne og for børn, bar ved poolen, restaurant, terrasse, have, legeplads, stue med tv, spillelokale. Spa med jacuzzi, opvarmet swimmingpool og tyrkisk bad. Desuden er der levende musik en gang om ugen, minigolf og privat parkering. Hotelværelserne er indrettet med telefon, tv, varme, pengeskab og balkon eller terrasse. Adresse: c/Sènia de Barral, 46, 17310 Lloret de Mar, Spain
  flere
  Hotel Evenia Olympic Palace Lloret de Mar
  Der er tale om det senest åbnede kompleks i feriestedet Olympic Resort, og det tilbyder førsteklasses faciliteter. Det er klimatiseret, blev bygget i 2007 og rummer i alt 167 værelser. Af faciliteter er der bl.a. salonens bar, baren langs swimmingpoolen, snackbaren og diskoteket. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en legeplads, en miniklub og en restaurant. Gæsterne kan også benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom der mod betaling er mulighed for at bestille vasketøjsservice og gøre brug af parkeringsgaragen.
  flere
  Hotel Evenia Olympic Suites Lloret de Mar
  Hotellet er bygget i 2003. Dets hovedbygning er på 6 etager og indeholder i alt 83 hotellejligheder. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. I bygningen finder man endvidere et diskotek, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der er tilmed et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.
  flere
  Hotel Fergus Style Plaza Paris Spa Lloret de Mar
  Dette familiedrevne strand-hotel blev etableret i 1964. Det blev totalrenoveret i 2006 og rummer i alt 145 værelser med forskellige serviceydelser. Deslige tilbyder denne klimatiserede bygning en foyer med døgnåben reception, internetadgang (mod betaling), elevator, bar og legerum. Endvidere er der en restaurant, ligesom der også er en garage til gæster i bil (mod betaling).
  flere
  Hotel Rosamar Maxim Lloret de Mar
  GeneralExcellent location and with a wide and large programm of daytim activities which are different according to the age. 0604FGSurroundingAreaThis hotel is placed on a privileged area in Lloret, on the Sa Caleta beach where quietness and the sound of waves are the main attractions.RoomTypesIt has got 59 rooms with views onto the sea. All rooms are equipped with satelite T.V, safe box (to rent), hair dryer and frigde.PropertyInformationTraditional building with an excellent view of the beach.DiningFacilitiesRestaurant is large and very well decorated. Buffet mediterranean meals are served.AreaDetailsHavnefront/strand Centralt placeret 30 km til den nærmeste lufthavn (gerona)RoomInformation59 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser
  flere
  Hotel Helios Lloret de Mar Lloret de Mar
  Opdag alt hvad Lloret De Mar kan tilbyde med Helios Hotel som base.Alle moderne faciliteter er tilgængelige på alle hotellets 234 værelser. Værelsesfaciliteter inkluderer aircondition, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar.Dette Lloret De Mar hotel tilbyder faciliteter som fx elevator, bar/pub, restaurant.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer udendørs pool.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Lloret De Mar vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at lave din reservation af Helios Hotel Lloret De Mar, angiv venligst datoerne for dit ophold, og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen