Filtre724 107 hotellerfra 202 websiderFavoritter
sø, 24/08
ma, 25/08
Af søndag, 24/08/14 til mandag, 25/08/14

Hotel Costa Brava

› Omfattende hotelsøgning for Costa Brava online
› Find et billigt hotel i Costa Brava!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 1081 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Aqua Bertran Park Lloret de Mar
  Beliggenheden af Bertran Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Lloret De Mar.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse er fuldt udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, hårtørrer, internetadgang, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, badekar, separat bruser og badekar.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Lloret De Mar består af elevator, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet motions/fitness faciliteter, udendørs pool.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Lloret De Mar vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. Når du reserverer på Bertran Hotel Lloret De Mar, angiv de foretrukne datoer for besøget, og brug vores sikre online reservationsblanket.
  mere
  Hotel Wellness & Spa Institut GEM Lloret de Mar
  GeneralEl complejo, renovado en el 2006, tiene 20 apartamentos distribuidos en 3 plantas y es ideal para parejas y familias que busquen tranquilidad. En él, los huéspedes tienen la sensación de desconectar de la rutina diaria. El vestíbulo ofrece caja fuerte y servicio de cambio de divisa. Además, el hotel cuenta con un bar, discoteca, salas de conferencias y una sala de juegos.AreaDetailsCharacteristics Cleaning Towels Sheets Distance to the station Airport name Distance to the beach Distance to the airport Distance to town centre
  mere
  Hotel Guitart Monterrey Lloret de Mar
  Gran Guitart Monterrey Hotel ligger i Lloret De Mar hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle 325 værelser på dette hotel har alle de moderne faciliteter gæsten forventer af et hotel i denne kategori.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med aircondition, hårtørrer, internetadgang (wireless), separat bruser og badekar, minibar, altan/terrasse.Gæster, der bor på dette hotel i Lloret De Mar, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx roomservice 24 timer, butikker, kasino, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant, deponeringsboks.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: pool (indendørs), pool (Børn), børneklub, sauna, tennisbaner.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Lloret De Mar. For let at reservere et værelse på Gran Guitart Monterrey Hotel, angiv venligst dine rejsedatoer, og fortsæt med vores sikre online reservationsblanket.
  mere
  Hotel Acacias Resort & Spa Lloret de Mar
  Det dejlige og rolige strandhotel er klimatiseret og blev renoveret i 2005. Det råder over i alt 46 værelser fordelt på 4 etager. Det udmærker sig ved en meget familiær atmosfære og er et ideelt sted at tilbringe en weekend, en kort ferie eller et roligt ophold af længere varighed. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Derudover er der en bar, en restaurant med børnestole, en fjernsynsstue og en spisesal, ligesom der er mulighed for at gå på WIFI (mod betaling). Mod betaling kan gæsterne også bestille roomservice, benytte cykelkælderen samt hotellets garage eller parkeringspladsen.
  mere
  Hotel GHT Oasis Park & Spa Lloret de Mar
  Hotellet ligger på en hovedgade, blev bygget i 1970 og komplet renoveret i 2001. Fordelt på 7 etager har det over i alt 428 værelser, heraf 26 enkelt- og 353 dobbeltværelser samt 10 apartments og 19 suiter. Det råder over et fantastisk have- og poollandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Ydermere Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene.
  mere
  Hotel Ninays Lloret de Mar
  Strandhotellet blev bygget i 1962 og har fordelt på 3 etager i alt 70 værelser. Endvidere er der foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, fjernsynsstue og internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Der tilbydes naturligvis også vasketøjsservice. Mod betaling er der mulighed for at parkere bilen.
  mere

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Costa Brava

Del hotel:
Tilbage til toppen