Filtre714 359 hotellerfra 201 websiderFavoritter
sø, 24/08
ma, 25/08
Af søndag, 24/08/14 til mandag, 25/08/14

Hotel Costa Brava

› Omfattende hotelsøgning for Costa Brava online
› Find et billigt hotel i Costa Brava!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 1081 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Anabel Lloret de Mar
  City-hotellet er på 6 etager og råder over en 250 m² stor have og i alt 240 værelser. Der tilbydes desuden en foyer, døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, garderobe, elevatorer, café, frisør, bar, tv-stue og spillelokale. Hotellet har også en indbydende restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Til børnene er der en miniklub og en legeplads (mod betaling). Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.
  mere
  Hotel Marsol Lloret de Mar
  GeneralRooms: The apartments have complete bathroom, air conditioning, heating, climate control, in-room music, TV, terrace, telephone and Internet (upon request). Facilities: these include a car park, outdoor swimming pool, porter service, air conditioning and heating. Built 2003. 29 rooms, 3 floors.SurroundingAreaLocation; Situated on the C-31 motorway, 20 Km. from the city centre, 1 Km. from the train station and 15 Km. from Barcelona Airport.
  mere
  Hotel Guitart Monterrey Lloret de Mar
  Gran Guitart Monterrey Hotel ligger i Lloret De Mar hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle 325 værelser på dette hotel har alle de moderne faciliteter gæsten forventer af et hotel i denne kategori.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med aircondition, hårtørrer, internetadgang (wireless), separat bruser og badekar, minibar, altan/terrasse.Gæster, der bor på dette hotel i Lloret De Mar, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx roomservice 24 timer, butikker, kasino, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant, deponeringsboks.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: pool (indendørs), pool (Børn), børneklub, sauna, tennisbaner.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Lloret De Mar. For let at reservere et værelse på Gran Guitart Monterrey Hotel, angiv venligst dine rejsedatoer, og fortsæt med vores sikre online reservationsblanket.
  mere
  Hotel Ninays Lloret de Mar
  Strandhotellet blev bygget i 1962 og har fordelt på 3 etager i alt 70 værelser. Endvidere er der foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, fjernsynsstue og internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Der tilbydes naturligvis også vasketøjsservice. Mod betaling er der mulighed for at parkere bilen.
  mere
  Hotel GHT Oasis Park & Spa Lloret de Mar
  Hotellet ligger på en hovedgade, blev bygget i 1970 og komplet renoveret i 2001. Fordelt på 7 etager har det over i alt 428 værelser, heraf 26 enkelt- og 353 dobbeltværelser samt 10 apartments og 19 suiter. Det råder over et fantastisk have- og poollandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Ydermere Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene.
  mere
  Hotel Acapulco Lloret de Mar
  GeneralBeliggende tæt på strandene i Lloret de Mar (400 meter). På hotellet er der restaurant, reception, bagageopbevaring, pengeskabe, satellit tv, bar, internethjørne, billard, aircondition i fælles områder, 2 swimmingpooler (en til voksne og en til børn), have, legeplads, terrasse, elevatorer, underholdning mindst en gang om ugen og parkering. Hotelværelserne er indrettet med satellit tv, telefon og centralvarme. Adresse: c/Josep de Togores 21, 17310 Lloret de Mar, Spain
  mere

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Costa Brava

Del hotel:
Tilbage til toppen