Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 2 Bd W/ Yard We Love Pets! (San Diego, USA)

Hele huset/lejligheden 2 Bd W/ Yard We Love Pets! (San Diego, USA)

Om 2 Bd W/ Yard We Love Pets!

2 bd m / gård i hjertet af den gamle bydel - VI ELSKER Kæledyr! Dette søde sommerhus med to soveværelser har en dejlig - og meget sikker - gårdsplads, hvor din firbenede ledsager (s) kan føle sig hjemme, samt et rummeligt bagareal til udendørs spisning eller bare slappe af blandt løvet . Sommerhuset ligger i hjertet af al den spændende, historie, arv og charme i den gamle bydel i San Diego, lige langt nok fjernet til at være et roligt, afsondret tilflugtssted. Dette elskede sommerhus er privat og tropisk beliggende i centrum af fødslen i San Diego, inden for gåafstand fra et væld af lækre restauranter, malerisk og eklektisk shopping, Old Town State Historic Park, alt sammen i en sjov og livlig autentisk mexicansk atmosfære fyldt med historie. Besøg mange GRATIS museer, der udforsker nogle af de mystiske sagn fra den tidlige San Diego, der tilbyder ture på originale historiske steder, hjemsøgte ture og meget mere! Derudover vil du opdage Mariachi-shows, musik, dansere, live udendørs teaterforestillinger og flere overraskelser, når du udforsker gaderne i den gamle bydel til fods.Tæt på strande, Sea World, centrum, San Diego zoologiske have, Coronado og mere - denne ejendom er vigtig for alle! Old Town-vognen tilbyder en dejlig rundvisning i Amerikas fineste by og afgår kun to gader væk.San Diego har nogle af landets bedste offentlige transportmidler, og offentlig transportdepot er mindre end en halv mil væk med adgang til bybusser, let tog, Amtrak og Coaster, San Diego egen togpendler, der rejser nord og syd langs kysten. Med otte stationer mellem centrum af San Diego og Oceanside, giver det en betagende natur, mens den giver gæsterne mulighed for at udforske North San Diego County. Det er helt valgfrit at leje en bil i din ferie! Sommerhuset har to soveværelser, et med en queensize-seng og et med en dobbeltseng. Vægmonterede tv'er, fuldt opgraderet badekar med overdimensioneret brusebad, queensize-foldout sofa i stuen, fuldstændigt opgraderet køkken med opvaskemaskine, kaffestation og mikrobølgeovn. Veludstyret med alt hvad du har brug for til madlavning i, hvis du vælger! Slap af med et glas vin og en bog i din lukkede gårdhave omgivet af Californiens strålende bougainvillea, eller tag en grill på bagsiden med din Weber-grill. Også inkluderet er en OFF-gade parkeringsplads! Fortæl os venligst, hvis du medbringer et andet køretøj, og vi vil prøve at rumme. For folk, der rejser med små børn, kan vi tilbyde en høj stol og en pakke og lege. Højhastigheds-WIFI er naturligvis inkluderet såvel som hundredvis af kabelkanaler. BEMÆRK: Da vi har en meget indbydende kæledyrspolitik, skal du rådgive os i forvejen om allergi eller følsomhed, så vi er i stand til at sikre dig, at du er komfortabel. Hytter rengøres omhyggeligt efter hvert ophold; nogle alvorlige allergier kan dog stadig påvirkes af tidligere tilstedeværelse af dyr, så vi vil gøre, hvad vi kan for at fjerne ethvert allergen inden dit ophold. Tak!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om 2 Bd W/ Yard We Love Pets!

  • Er der et poolområde på 2 Bd W/ Yard We Love Pets!?

    Nej, 2 Bd W/ Yard We Love Pets! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 2 Bd W/ Yard We Love Pets!?

    Ja, 2 Bd W/ Yard We Love Pets! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 2 Bd W/ Yard We Love Pets!?

    Ja, 2 Bd W/ Yard We Love Pets! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 2 Bd W/ Yard We Love Pets!?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for 2 Bd W/ Yard We Love Pets!?

    Afbestillingspolitikken for 2 Bd W/ Yard We Love Pets! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.