Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 7 Person Holiday Home In JÆgerspris (Jægerspris, Danmark)

Hele huset/lejligheden 7 Person Holiday Home In JÆgerspris (Jægerspris, Danmark)

Om 7 Person Holiday Home In JÆgerspris

7 person feriebolig i Jægerspris Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Roligt beliggende sommerhus med bindingsværk meget tæt på Kulhuse havn med al dens hygge og charme. Selve sommerhuset består af et meget spændende åbent køkken, soveværelse med dobbeltseng og hems samt endnu et værelse med dobbeltseng. Fjernsynsstue med sovesofa til 2 personer. Sommerhuset er opført med loft til kip og med kraftige, synlige bjælker, som giver en helt speciel atmosfære. Naturgrund med gynge, sandkasse og fodboldmål til børnene. Stort supermarked blot ca. 100m for enden af vejen. I tidsrummet 1. april – 30. september er der mulighed for at tage den lille færge fra Kulhuse Havn til Sølager i Hundested. Overfarten tager kun 8 min. I Hundested kan man bl.a. besøge glaspusteriet og den meget hyggelige stemning med god mad på kajkanten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Af hensyn til ro, lejes dette sommerhus ikke ud til ungdomsgrupperInddeling: åbent køkken(komfur(elektrisk), emhætte, kaffemaskine, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), Stue/soveværelse(dobbelt-foldeseng, Fjernsyn(Dansk TV (DR1 og TV2)), radio, barnestol), soveværelse(dobbeltseng, barneseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar eller bruser, vaskekumme, toilet), åbent rum(enkeltfoldeseng), terrasse, grill, legeredskaber, fodboldmål, luft til luft-varmepumpeDisse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Slutrengøring; DKK 1.007, eller al rengøring skal foretages af jer selvKæledyr; Ikke tilladtSengelinned; Muligt at leje per pakke, DKK 110 p.p./OpholdStrøm; DKK 3,20/kWhVand; DKK 70/m3Valgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Håndklæder; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeViskestykker; Inklusiv i prisen når du lejer en linnedpakkeWifi; Gratis (Min. 50/50 Mbit)Barneseng; DKK 100/opholdHøj stol; DKK 100/ophold

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Køkken
  3. Tørretumbler
  4. Udendørsgrill

Ofte stillede spørgsmål om 7 Person Holiday Home In JÆgerspris

  • Er der et poolområde på 7 Person Holiday Home In JÆgerspris?

    Nej, 7 Person Holiday Home In JÆgerspris har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 7 Person Holiday Home In JÆgerspris?

    Ja, 7 Person Holiday Home In JÆgerspris har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 7 Person Holiday Home In JÆgerspris?

    Ja, 7 Person Holiday Home In JÆgerspris har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 7 Person Holiday Home In JÆgerspris?

    Populære attraktioner i nærheden af 7 Person Holiday Home In JÆgerspris inkluderer Københavns Lufthavn, Københavns hovedbanegård, Tivoli, Amager Centret, Frederiksberg, Bakken, Vesterbro, Nyhavn.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 7 Person Holiday Home In JÆgerspris?

    Afbestillingspolitikken for 7 Person Holiday Home In JÆgerspris varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.