Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town (Caleta de Fuste, Spanien)

Hele huset/lejligheden Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town (Caleta de Fuste, Spanien)

Om Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town

NY! Smuk 2 værelses lejlighed med havudsigt, tæt på strand og centrum Splinternyt på lejemarkedet på Las Lomas.Dejlig sydvendt lejlighed på første sal med hav / bjerg / marina udsigt fra den solbeskinnede balkon med bord, stole og parasol og udsigt over den smukke swimmingpool. Tennisbane på stedet og den populære Tommy Nutters poolbar, der serverer velsmagende hjemmelavede måltider og snacks til meget rimelige priser. 1 soveværelse med dobbeltseng og 1 dobbeltværelse begge med garderobeskabe, toiletborde og sengeskabe med lamper og loftsventilatorer. Splinternye madrasser på alle senge. Aircondition i loungen * med sofa / sovesofa, tv, der viser britiske kanaler, indhent tv og film. Spisebord med fire stole og dobbelt terrassedøre, der åbner mod solskin sydvendt balkon med bord og fire stole. Fuldt udstyret køkken med kedel, brødrister, ny fuld ovn, komfur, køleskab med fryser i fuld størrelse, vaskemaskine, mikroovn, pengeskab, strygejern og strygebræt. 2 ekstra barkrakker i morgenbaren. Badeværelse med bidet, toilet, håndvask og bad i fuld størrelse med bruser over.Den nyrenoverede lejlighed har gratis WIFI, alt linned, håndklæder og badehåndklæder inkluderet og en hårtørrer, så du kan pakke lys! En grundlæggende velkomstpakke er også inkluderet for at alle vigtige cuppa ved ankomsten.Den smukke by Caleta de Fuste ligger kun 2 minutters gang væk, hvor du finder et stort udvalg af barer, restauranter, butikker og supermarkeder. Bare et par minutters gang til Montecastillo-centret også med mere fantastiske barer og restauranter. I nærheden er også et indkøbscenter (inklusive en Euro Spar), biograf, bowlingkompleks, kasino og to fremragende 18-hullers golfbaner (Fuerteventura Golf & Salinas Golf)Den fantastiske gyldne hestesko strand er cirka 7 minutter (flad) gang væk, hvor der er en række vandsport, bådture, kamelture, liggestole og parasoller og den smukke marina, der for nylig har gennemgået en større revision og er meget imponerende. Her kan du fodre fiskene, svømme med sæler, prøve de forskellige vandsport eller nippe til en cocktail og se verden gå forbi.Vores lejlighed ligger kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen, som koster cirka 12 - 15 euro i en taxa, eller alternativt er der en fremragende busforbindelse uden for ankomstterminalen, der bringer dig ned på den nye busstation lige ved siden af Las Lomas lejligheder og koster kun 1 Euro 45c! Hvis du ønsker at leje en bil, har vi også parkering tilgængelig i lejligheden.Barneseng og høj stol kan lejes til 10 Euro pr. Vare pr. Uge, der skal betales ved ankomsten til vores fabelagtige ledelsespar Sue og Chris, som møder dig i lejligheden ved ankomsten og altid er til rådighed, hvis du overhovedet har brug for hjælp. Vær opmærksom på, at ikke nødopkald (f.eks. Tab af nøgler) medfører et opkaldsgebyr.* Luftforhold til rådighed til en pris af £ 25 om ugen eller £ 40 for 2 ugers ophold

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Aircondition
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town

  • Er der et poolområde på Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town?

    Ja, Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town?

    Nej, Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town?

    Ja, Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town inkluderer Costa Calma, Las Dunas Nationalpark, Playa de Caleta de Fuste, Puerto de Corralejo, Flag Beach Windsurf og Kitesurf Center, Cotillo Strand, Faro de El Cotillo, Montaña de Tindaya.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful 2 Bedroom Apartment With Sea View, Close To Beach And Town varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.