Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beautiful Modern Villa With Large Private Pool (Calvia, Spanien)

Hele huset/lejligheden Beautiful Modern Villa With Large Private Pool (Calvia, Spanien)

Om Beautiful Modern Villa With Large Private Pool

Moderne villa med stor privat pool i Santa Ponsa Beliggende i den sydvestlige del af Mallorca med en rolig og rolig omgivelse, men som er bekvemt beliggende inden for få minutters gang fra stranden, golfbanen, barer, klubber og restauranter. Villaen er indrettet til en enestående standard helt ned til enhver detalje, med sin egen private lukkede sub-tropiske haver, der også kan prale af en eksotisk swimmingpool. Dette er en efterspurgt villa for familier og golfspillere eller enhver, der leder efter den luksusferie. Soveværelse 1 med queensize-seng. Soveværelse 2 med dobbeltseng. Soveværelse 3 med to enkeltsenge. Soveværelse 4 med køjesenge. Der er også 2 ekstra foldbare senge.En-suite til soveværelse 1 med stort flisebelagt brusebad, dobbelt håndvask og wc.Familie badeværelse har en walk in shower, dobbelt håndvask og wc alle fuldt flisebelagt.Der er også et brusebad, håndvask og wc ved poolen.Komfur, komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn, kedel. Alle redskaber, tallerkener, briller osv. Er blevet valgt til hånden som kompliment til villaen.Stor opholdsstue / spisestue med spisebord med plads til 8. Sofaer og stole til opholdsstue. Stort LCD-tv med himmel. Dvd og stereo. Kvalitetsmøbler overalt plus spejle, planter og borde. Terrassedøre til overdækket terrasse og have.Strengt ikke ryger, men rygning udenfor er acceptabel. Der er 2 sammenfoldelige senge, der kan arrangeres i ethvert soveværelse, barnesenge / høje stole kan lejes lokalt. Elektriske porte med privat parkering ideelt egnet til golfspillere, da parkering er sikker. Orienteringen af villaen betyder, at der er solskin hele dagen til de udendørs haver.Da placeringen er forkert, dette er den fulde adresse:Calle Santa Ponsa 5Costa de la Calma07183Der er mange strandlegetøj i villaen.I stuen er der et specielt sted, hvor børn kan lege og dyppe fra solen.Huset ligger i et meget behageligt kvarter, på den anden side af gyden er et meget velassorteret supermarked, tæt på de mange barer og restauranter, hvor du kan smage argentinsk, spansk, italiensk, kinesisk, amerikansk køkken.Modsat en bar, hvor de serverer engelsk og spansk morgenmad.Hovedtorget er 500 m væk. Der er irsk, engelsk, spansk barer og levende musik, børnene kan bruge spillemaskiner og minikarusellen.Taxaholdepladsen ligger lige der, men du kan bestille en taxa hjem (nummeret står i velkomstbogen).Den intime strand ligger 5 minutter væk, og der er en strandbar.Ejendommen er blevet renoveret og lidt ændret efter sæsonen 2018. Vores gæster i den kommende sæson vil kunne nyde det nye design. Vi håber, at det appellerer til dig. Vi inviterer dig til at tilbringe din ferie på dette vidunderlige sted, vi vil markere, at vi er venlige over for dyr, og i det område, hvor villaen ligger, bor der en masse katte. En af dem er en enestående gæst, på trods af at katten ikke kommer ind i huset, hvis du er en allergi, skal du opbevare den i din stuepige, før du foretager reservationen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Modern Villa With Large Private Pool

  • Er der et poolområde på Beautiful Modern Villa With Large Private Pool?

    Nej, Beautiful Modern Villa With Large Private Pool har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Modern Villa With Large Private Pool?

    Ja, Beautiful Modern Villa With Large Private Pool har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Modern Villa With Large Private Pool?

    Ja, Beautiful Modern Villa With Large Private Pool har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Modern Villa With Large Private Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Modern Villa With Large Private Pool inkluderer Palma de Mallorca Lufthavn, Can Pastilla, Puerto de Port de Soller, El Arenal - Playa de Palma, Port de Palma de Mallorca, Playa de Magaluf, Palmanova, Cala Fornells.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Modern Villa With Large Private Pool?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Modern Villa With Large Private Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.