Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea (Cancún, Mexico)

Hele huset/lejligheden Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea (Cancún, Mexico)

Om Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea

Condun-leje af kvalitet i Cancun inden for dit feriebudget? Det store soveværelse har 2 queensize-senge, et privat ½ bad og kabel-tv. Der er et andet komplet badeværelse i lejligheden for alle dine gæster. Ovenpå er der et andet privat gæst soveværelse med en queensize seng, et køkken / spiseplads, en stue med en sovesofa i fuld størrelse, kabel-tv og en havudsigt terrasse komplet med havemøbler. Perfekt til at spise ude, nyde din yndlingsdrink eller bare slappe af. Disse enheder har plads til op til seks voksne meget komfortabelt.Køkkenet er komplet med køleskab i fuld størrelse, komfur / ovn, mikroovn, kaffemaskine, blender, brødrister, gryder, pander, matchende tallerkener og redskaber til seks personer. Hver lejlighed har marmorgulve, central luft, strygejern og strygebræt, loftsventilatorer, håndklæder og sengetøj, badehåndklæder, et pengeskab og 2 tv. Vi tilbyder gratis trådløs internetadgang. Alt hvad du har brug for i dit 'hjem væk fra hjemmet! Vi har en af de bedste placeringer i hele hotelzonen. Bare en kort 15 minutters tur fra lufthavnen. Vores adresse er Km 13. 5, Kukulkan Blvd., Cancun, Q. Roo 77500.Villas Marlin er en fuldtids privat ejendom med 24 timer. sikkerhedskontrolleret adgang kun for ejere og gæster af ejere. Her finder du en meget fredelig og rolig omgivelse. For at gøre dit ophold mere komfortabelt er der 3 forskellige poolområder ved havet, et som er et familie-poolområde med en lavvandet børnepool og et gynge- / skydesæt, det største poolområde i centrum af ejendommen og et andet, der er udpeget til en eksklusiv voksen pool, masser af havstole foran stole, palapas til skygge, en tennisbane og en bred pulveriseret hvid sandstrand med en sikker blid surf. Pool- og strandområderne ligger kun en kort 15-20 sekunders gang fra døren til dit condo.Lige foran indgangen til Villas Marlin er Plaza Kukulkan, Cancuns største indendørs indkøbscenter, hvor du finder over hundreder af forskellige restauranter, butikker, minimarkeder, stofbutikker, banker og pengeudveksling, rejsebureauer, en bowling gyde, cybercaféer, barer, underholdning og direkte adgang til taxaer og bybuslinjer. Bare et par minutters gang ned ad boulevard er 'La Isla Mall' det største open air shopping og underholdningscenter i Cancun. Villas Marlin er et fantastisk sted til familieferier, og det kan ikke være mere praktisk!Villas Marlin er bekvemt beliggende på stranden lige i hjertet af Cancuns ”hotelzone” tæt på alle områdets hovedattraktioner. Vandsport af alle typer, fiskeri, panoramiske golfbaner, natklubber, underholdning, restauranter i verdensklasse, folkeloriske balletter, indkøbscentre, vandland og loppemarkeder er kun få minutter væk med taxa eller bus. Besøg antikke Maya-ruiner, oplev spændende jungle-ture, svømme med delfiner eller snorkle levende korallrev. Eller bare slap af og nyd det perfekte klima året rundt. Alt hvad du kunne ønske dig for den perfekte ferie er lige her i Cancun!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Aircondition
  3. Kaffemaskine
  4. Spiseområde
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea

  • Er der et poolområde på Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea?

    Nej, Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea?

    Nej, Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea?

    Ja, Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea?

    Populære attraktioner i nærheden af Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea inkluderer Cancun Hotel Zone, International Airport Cancun, Delfines, Playa Norte, Cancun Bus Terminal, Playa Caracol, CoCo Bongo, Plaza Bonita.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea?

    Afbestillingspolitikken for Cancun Condo Vacation Rental Overlooking The Caribbean Sea varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.