Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo (Siena, Italien)

Hele huset/lejligheden Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo (Siena, Italien)

Om Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo

Charmerende 2 værelses lejlighed i centrum af Siena tæt på Piazza Del Campo Denne hyggelige to værelses lejlighed ligger i Sienas historiske centrum (inde i bymurene) ca. 300 meter fra „Piazza del Campo“. Lejligheden ligger på tredje sal i et lille typisk, gammelt senese byhus bygget i det 16. århundrede. Lejlighedens gade er en af de klassiske middelalderlige gader, som er typiske for Siena og kun beboet af senesere. Hvis du opholder dig i denne 'contrada', kan du have lyst til at være senese i stedet for at være turist.Alle de vigtigste attraktioner i det historiske centrum ligger inden for gåafstand, så du behøver ikke en bil. I tilfælde af at du kommer med tog eller bus, kan du tage en taxa, der ligger kun 5 til 10 minutters kørsel for at komme til vores sted. Hvis du kommer med din egen bil, kan du forlade den på den offentlige parkeringsplads 'San Francesco', som ligger kun 5 minutters gang væk. Rulletrapper bringer dig komfortabelt tæt på parkeringspladsen og busstoppestedet for den lokale bus.Busterminalen „Via La Lizza“ ligger kun 4 minutters gang. Der tilbydes hyppige busforbindelser til flere steder i Toscana og til mange destinationer i Italien (Rom lufthavn, Milano, Napoli osv.) Derfra. Så du kan nå næsten enhver by i Toscana eller Italien med bus. Lejligheden er for nylig blevet renoveret med opretholdelse af den typiske senesestil i middelalderens bjælkelofter, ægte 'Cotto' gulvfliser og døre, der traditionelt er lavet af rød kastanjetræ. Det er møbleret med typiske toscanske antikke møbler for at få dig til at opleve Siena når det er bedst.Denne lejlighed er ideel til 2 til 3 personer og er sammensat afen stue med fuldt udstyret tekøkken og enkelt sovesofa (med perfekt duckboard)- et dobbeltværelse med king size seng- et lille værelse med en enkeltseng (80 x 190) med taglys- et badeværelse med bruser, toilet, håndvaskKontroller vores grundplan for den nøjagtige placering af rummet.Lejligheden er en ideel base for en familie på tre personer, der ønsker at opleve livet i denne vidunderligt bevarede middelalderby og muligvis også ønsker at opdage sine omgivelser: Chianti, Val D’Orcia og mange toscanske byer.Der er gratis internetadgang (WiFi) i lejligheden.Vores pris inkluderer: linned og håndklæder og værktøjer, varme / aircondition.Da lejligheden ligger på tredje sal (uden elevator) i et gammelt senesisk hus, er trappen smal og stejl og er muligvis ikke egnet til ældre.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Aircondition
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo

  • Er der et poolområde på Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo?

    Nej, Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo?

    Nej, Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo?

    Ja, Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo inkluderer Piazza del Campo, Bagno Vignoni, Palazzo Pitti, Panzano in Chianti, San Vigilio, The Mall, Piazza grande, Montisi.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo?

    Afbestillingspolitikken for Charming 2 Br Flat In City Center Siena Close To Piazza Del Campo varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.