Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) (Lübeck, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) (Lübeck, Tyskland)

Om Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)

GbR Kroggel - RS 20, 2R (4) Bare få skridt væk fra strandpromenaden og stranden ved Østersøen - forvent de moderne 2 og 3-værelseslejligheder, der tilbyder alle bekvemmeligheder til en ferie med op til fire personer. En cykelopbevaring og en parkeringsplads direkte ved huset og en gratis trådløs internetforbindelse fuldender feriekomforten. I tilfælde af, at det rene vaskeri er ved at blive lavt, kan vaskemaskine og tørretumbler bruges mod et mindre gebyr i huset. Bonus: Med dit personlige spa-kort kan du gratis bruge busserne fra Usedomer Bäderbahn på øen Usedom.RS 20, 2R (4):Den lyse to-værelses lejlighed ligger i stueetagen og tilbyder et areal på 40 kvadratmeter tilstrækkelig plads til en afslappende ferie med op til fire personer.  Det indre af opholds- og spisestuen er moderne og hyggeligt på samme tid. Tag en pause fra hverdagen: på sofaen kan du se din yndlingsserie foran fladskærms-tv'et eller lade dine tanker løbe løst, når du ser på terrassen og det grønne.  Det veludstyrede køkken (opvaskemaskine, køleskab, ovn, kedel, brødrister, kaffemaskine, keramisk kogeplade) får kokkens hjerte til at slå hurtigere - så du kan tilberede din ferie til enhver tid en af dine foretrukne mad på kort tid.  Fra stuen når du din private solterrasse, der inviterer dig til at slappe af eller til aftenens spilrunde.  For at få en god nats søvn, træk tilbage til soveværelset med den behagelige dobbeltseng (180x200 cm / to separate madrasser) og start en ny hviledag. Sovesofaen i opholdsrummet kan transformeres på ingen tid overhovedet til den tredje og fjerde person i et andet sovekammer. Du er velkommen til at bruge vores service og booke en linnedpakke (lagner og håndklæder) mod et gebyr. I dette tilfælde dækkes sengene kærligt ved ankomsten til dig, et badehåndklæde og et håndklæde er klar til dit ophold.  Badeværelset understreger faciliteterne i denne lejlighed - med bruser, toilet og hårtørrer.  Vores Sonnenhof-Domizil er især velegnet til familier med 2 børn, der på den ene side søger den umiddelbare nærhed til stranden samt ønsker at tilbringe deres ferie tæt på centrum. En parkeringsplads ved siden af huset, en delt cykelopbevaring samt trådløs internetadgang er gratis tilgængelige i løbet af din ferietid og afslutter denne lejligheds komfort. Vaskemaskine og tørretumbler i huset er til rådighed mod et gebyr.  Bonus: Med dit personlige spa-kort kan du gratis bruge busserne fra Usedomer Bäderbahn på øen Usedom. Billeder til vores nye lejlighed følger i oktober 2019!Ankomster er mulige fra 16:00 til 00:00 og afganger fra 00:00 til 16:00.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål om Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)

  • Er der et poolområde på Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)?

    Nej, Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)?

    Nej, Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)?

    Nej, Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)?

    Populære attraktioner i nærheden af Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) inkluderer Hamburg Lufthavn, Hansa Park, Lübeck Julemarked, Travemünde, Hauptbahnhof Lübeck, Billstedt, Beach Center Hamburg, Bergedorf.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4)?

    Afbestillingspolitikken for Gbr Kroggel - Rs 20, 2r (4) varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.