Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach (Imperia, Italien)

Hele huset/lejligheden Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach (Imperia, Italien)

Om Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach

Introduktionspris: LEJLIGHED I PARASIO: i den rolige gamle bydel, gå til stranden Vores lejlighed ligger midt i den maleriske gamle by Porto Maurizio, den såkaldte Parasio. Højdepunkterne:- central, men rolig beliggenhed i den smukkeste del af Porto Maurizio- lys lejlighed i to etager med terrasse og balkon- alt er inden for gåafstand: strande, restauranter & caféer og butikker- Gratis shuttle til stranden hver time- vidunderlig udsigt over gamle palazzi på den ene side og hele dalen og bjergene på den andenBELIGGENHED:Parasio med sine smalle gader og gamle palazzi er et populært fotomotiv og ligger på byens højeste punkt. Så det er meget centralt, men du har brug for lidt fitness:- Mod øst og syd kommer du i omkring 200 trin, så på cirka 5-10 minutter. til havet og til nogle restauranter eller pizzeriaer- Mod vest kan du nå den centrale indkøbsgade i Porto Maurizio med små butikker og en markedshall på cirka 5 minutter.På Parasio selv er der en håndfuld pizzeriaer / restauranter.Et andet plus: den gamle bydel må kun bruges af beboere. Dette betyder, at der er en vidunderlig ro, især om aftenen. Ulempen er, at du også skal parkere bilen lidt væk (ca. 3 minutter til fods). For at losse kan du køre op til huset. Der er også en gratis bus til stranden hver time, stopet er lige uden for hoveddøren!VISNINGER:Vores lejlighed ligger på tredje sal i et cirka 150 år gammelt hus uden elevator. For 'klatre' ind i lejligheden vil du blive belønnet med flot udseende:På den ene side kan du se det højeste torv i Porto Maurizio, Piazza Parasio og andre palazzi i den gamle bydel.På den anden side ser du på hele baglandet Imperia, det betyder, at du ser byen, de omkringliggende landsbyer og bakker samt foden af de Maritime AlperFra terrasserne kan du se byens katedral, og fra et punkt kan du se havet og kysten.På grund af den fritstående beliggenhed på tre sider er lejligheden meget lys, og der er altid en let brise, så den ikke bliver for varm, selv under taget om sommeren.Lejligheden strækker sig over to etager:Det centrale rum i underetagen er en ca. 35 kvm stor stue med spiseplads, sofa / tv-hjørne og åbent køkken med bar.På øverste etage, der delvist blev designet som et åbent galleri, er der:- en anden lounge med en sovesofa til en anden voksen eller et barn at sove på (1,20 x 2,00)- et loftsrum med en seng, der er egnet til et barn (0,90 x 1,80),herfra kommer du til terrassen med plads til op til fire personer

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach

  • Er der et poolområde på Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach?

    Nej, Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach?

    Ja, Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach?

    Nej, Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach inkluderer Monte-Carlo, Varigotti, Stazione Ferroviaria San Remo, Menton Vieille Ville, Arma di Taggia, Larvotto Beach, Monte Carlo Casino, Formel 1 Grand Prix.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach?

    Afbestillingspolitikken for Introductory Price: Apartment At Parasio: In The Quiet Old Town, Walk To The Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.