Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. (Estepona, Spanien)

Hele huset/lejligheden Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. (Estepona, Spanien)

Om Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.

Hus ved stranden: Estepona, Bahía Dorada Urbanisering (TILBUD TIL 4 NIGHEDER FRA 20-24 JULI). Huset er rummeligt, har store vinduer og masser af naturligt lys. Det ligger lige foran stranden. Fra skydevinduerne i stuen får du adgang til terrassen og derfra krydser du en 15 meter lang græsstrækning, der efterlader dig på selve stranden. Udsigten er over havet og de fælles haver med blomster, buske og træer, især Palmerne To minutters gang gennem haven når du til fælles pool. Det er meget stille, uden veje, uden trafik eller trafikstøj. Lejligheden er ideel til et par eller en familie med to børn. Det er tæt nok på Estepona eller San Luis de Sabinillas, hvis du vil besøge de kommercielle områder, banker, strande osv. Der er store og meget gode supermarkeder to minutter i bil fra huset. Vidunderlige udflugter i bjergene bag 'De hvide landsbyer; blandt dem Casares, Gaucín og mange flere. Gibraltar, Tarifa og ud over Atlanterhavets strande ligger på en dagstur. Der er flere golfbaner at vælge imellem inden for 5 til 15 minutter fra lejligheden, en er praktisk talt foran indgangen nr. 3 til Bahía DoradaHuset er i 'åben plan' stil. Det har soveværelset ovenpå. Fra soveværelset har du adgang til den store træ balkon, hvor du kan spise morgenmad og middag med stranden og havet foran. Stuen i stueetagen er stor og langstrakt. Det fungerer som en stue, spisestue og, hvis du har børn, som et soveværelse. Der er to senge til rådighed der, den ene er en sovesofa, hvor to børn kan sove, og den anden er en sammenklappelig seng. Køkkenet er også placeret i stueetagen. Skydevinduer giver adgang til den store gårdhave, der vender ud mod stranden.Badeværelset er på øverste etage. Det har toilet, bruser med badekar og vaskemaskine. Der er store indbyggede skabe til opbevaring af tøj.Huset deler en lille del af køkkenvæggen med huset ved siden af, men lyde fra naboer høres aldrig, da væggene er tykke og godt isolerede. Der er ikke noget hus over eller under, det er praktisk talt et enfamiliehus for dets privatliv og ro. Naboerne er generelt udenlandske mennesker, meget flot i aftalen. Mange er ældre mennesker. Dette hus og dens beliggenhed er ideel til børn.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.

  • Er der et poolområde på Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.?

    Ja, Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.?

    Ja, Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.?

    Ja, Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.?

    Populære attraktioner i nærheden af Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. inkluderer La Cala Resort, Nueva Andalucía, Faro Strand, San Pedro Alcántara, De Calahonda, Ayuntamiento de Marbella, Puerto Banús, Puerto Deportivo de Marbella.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada.?

    Afbestillingspolitikken for Semi-Detached Two Foor Flat. Frontline On The Beach In Estepona, Bahia Dorada. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.