Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea (Børkop, Danmark)

Hele huset/lejligheden Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea (Børkop, Danmark)

Om Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea

Stilfuldt pool-feriehus med moderne faciliteter på den smukke Østersø Dette moderne feriehus er malerisk beliggende tæt på Vejle Fjord, ved foden af den smukke Østersø og tilbyder en vidunderlig udsigt over fjorden fra ejendommen. Derudover er der forskellige attraktioner i de nære og fjerne omgivelser, som kan udforskes på udflugter. På selve ejendommen har de yngre gæster alternativet til at have det sjovt med en gynge, sandkasse og trampolin eller at boltre sig på græsplænen. I mellemtiden kan de store feriegæster nyde at grille og solbade på den delvist overdækkede terrasse og blot slappe af.Inde i den velplejede ferieejendom kan feriegæster se frem til hotellets egen vandland med en 18 m² stor swimmingpool, herunder en vandrutsjebane og romerske trin, og der er også et boblebad og en sauna til omfattende afslapning med et personligt wellness-program. På den anden side kan alle slags venlige konkurrencer holdes i aktivitetsrummet med billard, dart, bordtennis og på spillekonsollen.Den kombinerede opholds- og spiseplads er midtpunktet i det indbydende sommerhus og har et tiltalende interiør i kombination med hyggelige møbler. Derfor kan du gøre dig komfortabel i hjørnet af sofaen med tv og komfur med en spændende bog eller interessant film. Ud over de fælles måltider kan der også arrangeres sjove spil ved det generøst dimensionerede spisebord, og takket være det gode udstyr kan der tages højde for større grupper i det åbne køkken. De 6 soveværelser er opdelt i 2 områder, hver med deres eget badeværelse, og inviterer dig til at tage en lang lur efter interessante opdagelser. Til dette er der 1 dobbeltseng i 2 værelser, mens de øvrige 4 værelser har 2 enkeltsenge hver. På det åbne hems (hems) er der også 4 ekstra sovepladser på madrasser, der bedst kan bruges af børn / unge.Sadeltagshuset er fri for tæpper (sanitære områder er flisebelagt, ellers er et trægulv af høj kvalitet blevet behandlet) og formidles ikke til ungdomsgrupper. I dette hus vil du blive personligt modtaget, instrueret og din muligvis. Spørgsmål besvares. På afrejsedagen skal nøglen udleveres til servicepersonen (med depositum deponeret på samme tid som ekstraomkostningerne).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Elkedel
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea

  • Er der et poolområde på Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea?

    Ja, Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea?

    Nej, Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea?

    Ja, Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea?

    Populære attraktioner i nærheden af Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea inkluderer Legoland Theme Park, Billund Airport, Givskud Zoo, Odense Banegård Center, The Funen Cattleshow, Denmark Open, Hasmark, Hvidbjerg Strand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea?

    Afbestillingspolitikken for Stylish Pool House With Modern Equipment On The Beautiful Baltic Sea varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.