Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hotel Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal (Orlando, USA)

Hotel Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal (Orlando, USA)

Om Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal

Rummelig 3 værelses villa på Westgate Lakes Resort Ankomster er kun fredag, lørdag og søndag. RESERVATIONER KUN TILJÆNGEN I Sju Nattekriminalitet.Dette feriested i Orlando tilbyder vidunderligt indrettede villaer og værelser øjeblikke væk til Universal Orlando, Walt Disney World, SeaWorld og International Drive. Det smukke feriested har villaer i et, to, og tre soveværelser. Nyd udsigten over den tyrkiske sø i hele udvej. Aktiviteter på stedet inkluderer syv opvarmede svømmebassiner, syv kurbade, restauranter og barer ved poolen, en markedsplads, sandvolleyball, tennis og basketballbaner, en legeplads, minigolf, børneaktiviteter og et fitnesscenter sammen med cykel- og bådudlejning. Denne udvej er ideel til at skabe en uforglemmelig ferieoplevelse.Vrbo-kalenderen hjælper med at give tilgængelighed og et anslået prisbud. Spørg altid med agenten, og reserver ikke flyrejser, før din bekræftelse er modtaget.Eventuelle problemer med resort-service, indkvartering, fysisk anlæg, faciliteter osv. Er udviklerens direkte ansvar og skal håndteres gennem resortet, ikke Concierge Realty. Fotos menes at være virkelig repræsentative for byen og boligerne. Enhver variation fra fotoet og den faktiske ejendom er utilsigtet, så gæsterne opfordres til at gøre deres egen due diligence, inden de reserveres. Enhver afvigelse eller forstyrrelse, herunder men ikke begrænset til renovering, utilgængelige faciliteter, ændring i indretning osv. Under opholdet, hvad enten det er annonceret før reservationen, der forekommer under opholdet eller annonceret efter bekræftelse, er et spørgsmål, der er strengt mellem gæsten og byen, er ikke vildledende reklame, misligholdelse af kontrakt eller ansvaret for Concierge Realty.Bemærk, at billederne er repræsentative for denne villa, og at en bestemt visningstype ikke antydes eller loves i kraft af billederne. En bestemt visningskategori skal adresseres med udlejningsagent. Concierge Realty forbeholdt sig retten til at reservere enhver visningskategori, medmindre der er aftalt en skriftlig aftale. Udvejsbekræftelsen vil vise udsigtsbetegnelsen, og villaen vil blive placeret i denne visningskategori, medmindre udsigten i sjældent tilfælde bliver noteret som 'ikke garanteret', i hvilket tilfælde forbeholder resortet retten til at placere gæsten hvor som helst inden for ejendommen . Spørgsmål vedrørende visning inden for den garanterede visningskategori skal behandles med resortledelsen, da Concierge Realty ikke er ansvarlig for placering af villaer.Vær opmærksom på, at hvis der anvendes et ikke-indenlandsk kreditkort til at reservere en ferieudlejning, kan der opstå yderligere gebyrer.Alle detaljer er præcise efter vores viden. Eventuelle spørgsmål om udsigt, faciliteter, sengetøjskonfiguration, indretning eller andre detaljer skal adresseres med Concierge Realty, Winter Garden, FL.Gæster opfordres til at gøre deres egen due diligence for at sikre, at resortet og villaen opfylder deres forventninger.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Pool
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar(Utilgængelig)
  • Motionscenter

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Telefon
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane
For børn
  1. Legeplads

Kontaktinformation

9500 Turkey Lake Rd , 32819 , Orlando , USA

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal

  • Er der et poolområde på Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal?

    Ja, Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal?

    Ja, Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal?

    Ja, Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal?

    Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal ligger på 9500 Turkey Lake Rd, 32819, Orlando i USA.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful 2Bed/2Bath Resort: Very Close To Disney World And Universal inkluderer Walt Disney World Resort, Universal Studios Florida, Orlando lufthavn, International Drive, Orange County kongressenter, The Wizarding World of Harry Potter, Magic Kingdom Park - Walt Disney World Resort, SeaWorld.