Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

B&B HOTEL Eschweiler (Eschweiler, Tyskland)

B&B HOTEL Eschweiler (Eschweiler, Tyskland)

Om B&B HOTEL Eschweiler

Beliggenhed: Dette hotel finder gæsterne i Eschweiler.; Indretning: Stedet tilbyder 66 værelser og er med elevator. Det venlige personale i receptionen er gerne behjælpeligt ved ethvert spørgsmål gæsterne måtte have. Bagageopbevaring, en safeboks og en hæveautomat hører til overnatningsstedets faciliteter. Via WLAN-netværket kan gæsterne gå på internettet. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Hotellet råder over en række handicapvenlige faciliteter. Der findes faciliteter der er velegnede til gæster i kørestol. Som del af stedets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue. Gæster der ankommer i bil, kan parkere denne i parkeringsgaragen eller på parkeringspladsen. Af serviceydelser tilbydes også 24-timers sikkerhedsvagt, roomservice, vasketøjsservice og et møntvaskeri. Gæsterne kan læse dagens avis uden ekstra betaling. Gæsterne kan få råd og vejledning i businesscenteret og tilbydes en faxmaskine.; Hotelværelse: Et varmeapparat skaber et behageligt indeklima på værelserne. Møbleringen af værelserne indbefatter dobbeltseng. Gæsterne kan bede om ekstrasenge. Herudover står der en minibar og et skrivebord til rådighed. Et minikøleskab hører ligeledes til standardindretningen. Endvidere giver telefon, fjernsyn og WiFi (uden gebyr) uovertruffen feriekomfort. Badeværelserne er udstyret med brusebad og badekar. Til gæsternes daglige behov forefindes også en hårtørrer, et sminkespejl og badekåber. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol. Overnatningsstedet tilbyder familie- og ikkerygerværelser.; Sport/underholdning: På terrassen kan feriegæsterne nyde det gode vejr. Der tilbydes sportslig afveksling i form af forskellige aktiviteter på hotellet, såsom mulighed for at køre på cykel/mountainbike, minigolf, mulighed for at fiske og ridning. Vandsportsentusiaster vil synes godt om stedet idet der tilbydes windsurfing og dykning. Overnatningsstedets omgivelser er som skabt til skiløb. Hotellet tilbyder også sportsentusiaster masser af indendørs faciliteter: billard, dart, bowling og squash. Sjov og underholdning tilbydes takket være et kasino.; Forplejning: Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal og en bar. Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad. Hvad angår særlige forplejningsbehov, kan der også bestilles diverse diætretter. Stedet stiller også specialretter til rådighed.

Populære faciliteter

  • Wi-fi i lobbyen(Utilgængelig)
  • Gratis wi-fi
  • Pool(Utilgængelig)
  • Spa(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Kæledyr tilladt
  • Aircondition
  • Restaurant(Utilgængelig)
  • Hotelbar
  • Motionscenter(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Businesscenter
  2. Elevator
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane

Kontaktinformation

Dürener Str. 7 , 52249 , Eschweiler , Tyskland

Ofte stillede spørgsmål om B&B HOTEL Eschweiler

  • Er der et poolområde på B&B HOTEL Eschweiler?

    Nej, B&B HOTEL Eschweiler har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på B&B HOTEL Eschweiler?

    Ja, B&B HOTEL Eschweiler har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på B&B HOTEL Eschweiler?

    Ja, B&B HOTEL Eschweiler har Parkering for gæster.

  • Hvor ligger B&B HOTEL Eschweiler?

    B&B HOTEL Eschweiler ligger på Dürener Str. 7, 52249, Eschweiler i Tyskland.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på B&B HOTEL Eschweiler?

    Populære attraktioner i nærheden af B&B HOTEL Eschweiler inkluderer Circuit de Spa-Francorchamps, Gut Kullen, Vrijthof, Phantasia forlystelsespark, MECC, Designer Outlet Roermond, Gladbach, Rheindahlen-Land.