Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound (Byron Bay, Australien)

Hele huset/lejligheden 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound (Byron Bay, Australien)

Om 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound

1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound Egenskab Egenskaber:Denne stilfulde lejligheds lejlighed har et strejf af middelhavs inspiration, der giver et varmt og indbydende rum med en unik rustik charme. På andet niveau finder du det smukke soveværelse med en queensize seng og eget badeværelse med et stort soaker badekar. Der er en generøs altan på dette niveau, som byder på havudsigt og en aflukket plads til at tage i den forfriskende havbrise. På lavere niveau finder du det andet soveværelse (kan laves som en King OR 2 Singles, bedes du rådgive i noterne, når du bestiller hvilken indstilling du har brug for). Også på dette niveau er et fuldt udstyret køkken og moderne apparater med en konvektionsovn. Det åbne planlagte køkken, stue og spisestue åbner ud på en udstrakt udendørs gårdhave med et lækkert spiseplads, gas grill og udendørs bruser. Denne ejendom sover fire og er ideel til to par eller en lille familie.Kun få minutters gang fra den berømte Wategos strand og en kort køretur til Byrons centrum, hvor du finder fantastiske spisesteder, eventyrlige strandaktiviteter samt unikke indkøbsmuligheder og butikker.BEMÆRK: Vær venlig at rådgive os ved booking, hvis du vil have det andet soveværelse, der skal sammensættes som en konge eller 2 x singler.Wategos Strandområde:Uanset om du er ude efter en romantisk weekend væk på en meget speciel beliggenhed, en halv uges pause for at genoplade batterierne eller en familieferie i rummelig strandindkvartering, markerer Wategos alle æskerne og er et af Australiens fineste og mest eksklusive feriemål . Beliggende på den nordlige side af Byron Bay-hovedområderne, er denne skovbugt beskyttet mod de råere farvande forbi, og bølgerne byder på afslappede forlystelser og masser af lavvandede områder for børnene. Wategos er ikke kun indbegrebet af en familie strand, men også en af Byrons bedste picnic spots. Og hvis en picnic lyder som for meget indsats, hvorfor ikke slip ind på Raes Fish Caf, nyd deres frokoster eller middage og gnid skuldre med stjernerne! Bemærk venligstDenne ejendom er fuldt selvstændig og er ikke en serviceret ejendom. Du skal medbringe alle toiletartikler og forsyne dit eget vaskepulver, opvaskemiddel, toiletpapir og mad.Alle linned og håndklæder er forudsat, men du skal medbringe dine egne badehåndklæder.Ingen husdyr tilladt.*** SKOLER - NEJ ***** Byron Coastal Real Estate forbyder strengt forbud mod fester og samlinger på denne ejendom. Bemærk venligst, at manglende overholdelse kan resultere i tab af obligation eller øjeblikkelig opsigelse **For barneseng, høj stol og ekstra linned bedes du kontakte Byron Bay ferieudlejning på 02 66856 247 eller på info @ byronbayholidayhire. com. au

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound

  • Er der et poolområde på 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Nej, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Nej, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Ja, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Populære attraktioner i nærheden af 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound inkluderer Lennox Head, Byron Bay Lighthouse, Main Beach, Tropical Fruit's KISS New Years Eve Festival, Wategos Beach, Tallow Beach, Dive Byron Bay, Belongil Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Afbestillingspolitikken for 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.