Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet (Watchet, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet (Watchet, Storbritannien)

Om 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet

1 værelses indkvartering i Stickle Path, nær Watchet Nyd en afslappende pause væk i denne stråtækt ejendom til to, der kan prale af smuk udsigt og ligger tæt på charmerende kystbyer .. Trin til indgangen.Stueetage:Åben plan boareal: Med bjælker.Opholdsområde: Med gasbrænder, 42 'Freesat TV og trægulv.Spiseområde.Køkkenområde: Med elektrisk ovn, elektrisk komfur, mikroovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine.Første sal:Soveværelse: Med kingsize seng og bjælker.Brusebad: Med brusekabine og toilet .. Central centralvarme, gas, elektricitet, sengelinned, håndklæder og trådløs internetadgang inkluderet. Velkomstpakke. Lukket græsplænehave med gårdhave og havemøbler. Cykel butik. Privat parkering til 1 bil. Rygning forbudt. Bemærk: Ingen børn. Ejendommen har en naturlig vandforsyning fra et borehul .. Denne smukke, stråtækt ladeombygning er det perfekte valg for par, der ønsker at slappe af i komfort og udforske de skjulte charme fra Somerset. Denne ejendom ligger ved siden af ejernes hjem og ligger i Exmoor National Park i et område med naturlig skønhed. Ejendommen er indrettet til en meget god standard og har bestemt wow-faktoren i det øjeblik du går ind. I stueetagen er der en åben planløsning med en gasbrænder, perfekt til at kæbe sammen foran og se tv'et. På hovedet ovenpå finder du et rummeligt soveværelse og badeværelse med smuk udsigt over landskabet. Placeringsmæssigt kan det ikke være mere perfekt med så meget at gøre inden for døren.Watchet er mindre end 10 minutters kørsel væk, en charmerende lille kystby med en gammel havn, hyggelige butikker og masser af muligheder for at spise ude. Du kan også hoppe på West Somerset Steam Train fra Watchet, en meget unik måde at se Somerset-landskabet på. Det næste stop langs er den middelalderlige landsby Dunster, hvor du kan tage et skridt tilbage i tiden med dets brostensbelagte gader, sjove butikker og slot, som er en del af National Trust. Exmoor National Park er betagende at køre igennem med sit unikke landskab af hede, skov og dale. Foruden at udforske Somerset er du lige uden for døren til Devon-boarderen, og Cornwall kan nås inden for 2 timer. Mod nord kan du besøge Bristol og Bath, så du virkelig er forkælet efter valg. De dejlige strande ved Blue Anchor, Dunster, Minehead og Porlock er inden for rækkevidde, ligesom i Devon, du vil blive forkælet efter valg, og du kan endda vove dig til Dorset på lidt over en time. Strand 7 miles. Butikker 3¼ miles, pub og restaurant 1½ miles. Gratis WiFiDer er et trin til indgangen. Ejendommen har en naturlig vandforsyning fra et borehul. Ejeren bor på stedet. Ingen børn. Op til 1 hund kun.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet

  • Er der et poolområde på 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Nej, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Ja, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Ja, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Populære attraktioner i nærheden af 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet inkluderer Cardiff Central railway station, Millennium Stadium, Exeter International Airport, Airport Cardiff, Cardiff Castle, Cardiff Winter Wonderland, Cardiff Venue Centre, Cheddar Caves& Gorge.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Afbestillingspolitikken for 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.