Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses (Valdáliga, Spanien)

Hele huset/lejligheden 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses (Valdáliga, Spanien)

Om 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses

17. C villa-herregård, minutter til strande, nær Comillas, tilbyder tre huse Palacio de Hualle er en ejendom fra det 17. århundrede og tilbyder tre separate, uafhængige huse til ferieudlejning. 'Palacio', det vigtigste herregård, har seks soveværelser og er perfekt til grupper på ti eller tolv personer. Chapel House eller Casa Capilla umiddelbart ved siden af Palacio, har tre soveværelser og er fantastisk til en gruppe på seks personer. Gatehouse, eller 'Casa de la Portalada', har to soveværelser og er perfekt til en familie på fire. Alle huse er komfortable og attraktive og er indrettet med lette sofaer og antikviteter. Det smukke, store 17thC 'Palacio' eller villa-herregård er meget elegant og er totalrenoveret for at give en uforglemmelig sommerferieudlejning på den grønne nordlige kyst i Spanien. Godset inkluderer en enorm park og haver og et dejligt lille kapel. Den store, smukt indrettede stue med pejs og spisestuen til tolv giver den perfekte ramme for en samling af familie eller venner. Der er fem rummelige soveværelser samt et studie-soveværelse, en lille spisestue og flere terrasser, altaner og gårdhave til at nyde den dejlige udsigt over grønne bakker og marker med heste, der græsser i nærheden. En strøm strømmer i udkanten af ejendommen, hvor de lokale undertiden fisker ørred. Både Chapel House og The Gatehouse er også dejlige, rummelige huse med udsigt og udendørs siddepladser. Butikker og restauranter med fremragende skaldyr, lokale grøntsager, kød er inden for gåafstand fra vores landsby. Smukke strande ligger 15 minutters kørsel væk, ligesom maleriske landsbyer Comillas og Santillana del Mar. Man kan vandre på den gamle romerske vej i nærliggende bakker, klatre i Picos-bjergene, kano i Sella-floden. Opera på Palacio de Hualle:Opera Palacio de Hualle (Noches Líricas del Palacio de Hualle) afholdes over to dage i august. En smuk koncert i den overdækkede gårdhave på Palacio, efterfulgt af en reception med en cocktailbuffet og vin og sherry sponsoreret af Gonzalez Byass, producenter af Tío Pepe, bleg tørre sherry. Opera Palacio de Hualle er en del af Santander International Festival, en af de ældste og mest prestigefyldte sommerfestivaler i Spanien. Stenhugget fra tårnet og buerne i det 17. Palacio de Hualle tjener som et smukt baggrund for denne ekstraordinære og eksklusive aften, der fejrer kammeropera, det kantabriske landskab, mens det åbnes for offentligheden dette smukke herregård.Palacio de Hualle er blevet vist i forskellige landsteds- og dekoratormagasiner.Beliggende i en lille landsby Hualle, en landsby med ca. 25 traditionelle landsbyhuse. Det er ekstremt fredeligt. Ikke desto mindre er veludstyrede butikker inden for gåafstand.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses

  • Er der et poolområde på 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Nej, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Ja, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Ja, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Populære attraktioner i nærheden af 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses inkluderer Pestaña, Sardinero Strand, de Mogro o Usil, La Fuentuca, Palacio de la Magdalena, Santa María de Colombres, Busterminal, La Gandara.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Afbestillingspolitikken for 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.