Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe (Woolacombe, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe (Woolacombe, Storbritannien)

Om 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe

2 værelses indkvartering i Woolacombe Du kan ikke få mere central end denne lejlighed i stueetagen i hjertet af Woolacombe med en prisvindende strand i gåafstand .. 14 trin til indgangen. Alt i stueetagen.Åben plan bolig.Opholdsområde: Med Freeview-tv, DVD-afspiller, iPod-dock, Xbox 360 og trægulv.Spiseplads: Med trægulv.Køkkenområde: El-komfur, mikroovn, køleskab, vaskemaskine og klinkegulv.Soveværelse 1: Med dobbeltseng, Freeview-tv og terrassedør, der fører til gårdspladsen.Soveværelse 2: Med to enkeltsenge.Badeværelse: Med badekar, brusekabine og toilet. . Economy 7 opvarmning, elektricitet, sengelinned, håndklæder og Wi-Fi inkluderet. Rejseseng og højstol fås efter anmodning. Velkomstpakke. Lille gård (deles med andre lejligheder). Siddeområde med havemøbler. Privat parkering til 1 bil. Rygning forbudt. . Lige i centrum af den travle kystby Woolacombe er The Nook et ideelt sted for dem, der ønsker en traditionel badeferie. Beliggende i stueetagen i et lejlighedskompleks, er alle de lækkerier, Woolacombe kan byde på, kun et stenkast væk. Det vigtigste er, at ejendommen er inden for gåafstand til Woolacombes storslåede prisbelønnede strand. Inde i er lejligheden smagfuldt indrettet til at give komfortable omgivelser efter en travl dag med at udforske det lokale område. Det har også den ekstra bonus at få adgang til en grus gårdsplads. Alle Woolacombes butikker, restauranter, barer og andre faciliteter ligger lige uden for døren, så du virkelig kan opsuge atmosfæren i landsbyen.Hvis du har lyst på en dag væk fra stranden, er der masser af andre ting at gøre under dit ophold. I nærheden af Ilfracombe har alle bekvemmelighederne i en større by med et bredere udvalg af pubber, restauranter og butikker at vælge imellem. De berømte tunneler strande er lige rundt om hjørnet, og en kort gåtur væk er Ilfracombes smukke havneområde med sin kajside, redningsbådstation og kirke med udsigt over Bristol Channel.Der er adskillige attraktioner inden for rækkevidde af ejendommen, herunder Combe Martin Wildlife and Dinosaur Park, Watermouth Castle og Lynton til Lynmouth kabelbane. Der er også strande ved Croyde og Saunton, hvor du igen finder nogle af de bedste surfstrande i landet såvel som mange mindre bugter og bugter. Exmoor og den sydvestlige kyststi ligger tæt ved, og på en klar dag kan udsigterne over den omkringliggende kyst og landskabet være spektakulære fra disse velkendte vandreområder. Der er National Trust-ejendomme på Arlington og Knightshayes og RHS-haverne i Rosemoor. Strand 500 meter. Butik, pub og restaurant 200 meter.Gratis WiFi1 Hund kun tilladt. Der er trapper op til indgangsdøren til blokken med lejligheder og yderligere trapper ned til hoveddøren til lejligheden.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Hårtørrer
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe

  • Er der et poolområde på 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe?

    Nej, 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe?

    Ja, 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe?

    Ja, 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe?

    Populære attraktioner i nærheden af 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe inkluderer Langland Bay, Milky Way Adventure Park, Oxwich Bay, Caswell Bay, Woolacombe Beach, Westward Ho, Rhossili Bay, Bracelet Bay Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe?

    Afbestillingspolitikken for 2 Bedroom Accommodation In Woolacombe varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.