Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal (Kendal, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal (Kendal, Storbritannien)

Om 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal

3 værelses indkvartering i Sedgwick, nær Kendal De hyggelige, hyggelige og renoverede med et skarpt øje for detaljer. Carters Cottage er det vigtigste traditionelle sommerhus i udkanten af Lake District .. Stueetage:Ejendommen har centralvarme med gas og består af:Lounge: Beamed med karndisk gulv, multi-brændstof brænder, 32 'Sky TV og DVD-afspiller.Spisestue: Med karndisk gulv.Køkken: Med karndisk gulv, elektrisk ovn, gaskomfur, mikroovn, vinkøleskab, køleskab / fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine / tørretumbler. Smalle og stejle trapper til .... Første sal:Soveværelse 1: Med dobbeltseng og tv.Soveværelse 2: Med dobbeltseng og tv.Badeværelse: Med karndisk gulv, badekar, bruser, toilet og håndklædetørrer. Smalle og stejle trapper til .... Anden sal:Soveværelse 3: Overvåget med to enkeltsenge, tv, veluxvinduer, skråt loft og en-suite med bruser og toilet .. Al gas, elektricitet, sengelinned, håndklæder, Wi-Fi og kul inkluderet. Barneseng og barnestol til rådighed .. Lukket gårdhave med møbler. Delt græsplæne have. Grill. På vejparkering. Rygning forbudt.. Carters Cottage er en perle; en rækkehus, smukt præsenteret og fuld af karakter. Gæsterne vil sætte pris på opmærksomheden på detaljer og god standard på de tilgængelige faciliteter, en klar demonstration af den indsats, ejerne har lagt ned i den omhyggelige renovering og den igangværende pleje af dette dejlige sommerhus.Med et blik til hyttens historie og dets tidligere ejer stammer The Carters Cottage tilbage til omkring 1850. Oprindeligt et hjem til en familie på 12, det er nu ekstremt behageligt for 6! Dens beboere var typiske for lokale familier, og de levede med at transportere kruttet fra 'Old Sedgwick' kruttværker ved floden Kent. Med Sedgwick House bygget af ejerne og sidder overfor hytten, er landsbyens og områdets historie tydelig i sine omgivelser.På et ideelt sted for at turnere i området er du kun en kort køretur fra Bowness og Windermere. Syd Lakeland og Kent Estuary tilbyder kontrasten til landskabet fra Morecambe Bay til Lakeland bakkerne. Vandrere vil nyde de maleriske omgivelser med gåture langs kanalen - nordgående til den historiske købstad Kendal eller sydpå gennem Hincaster Tunnel til Crooklands.Carters Cottage er godt placeret for at give mulighed for let pottring omkring området. Lokale landsbyer tilbyder venlige pubber, caféer, havecentre og besøgende attraktioner. Efter en lang dags udforskning skal du vende tilbage til komforten i hytten og den hyggelige brænder med flere brændsler.En rejseseng er tilgængelig. Der er højdebegrænsninger i loftsværelset. Stejle smalle trapper til første og anden sal. Sengelinned og håndklæder er inkluderet på denne ejendom.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal

  • Er der et poolområde på 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal?

    Nej, 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal?

    Ja, 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal?

    Ja, 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal?

    Afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In Sedgwick, Near Kendal varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.