Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge (Wadebridge, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge (Wadebridge, Storbritannien)

Om 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge

3 værelses overnatning i Wadebridge Nyd åben planløsning og en privat terrasse, lige i hjertet af Cornwalls landskab .. Stueetage:Åben planløsning.Stue: Med elektrisk ild, Freeview TV, DVD-afspiller og franske døre, der fører til terrasse.Spisestue.Køkkenområde: Med elektrisk ovn, gaskomfur, mikroovn, køleskab, fryser og opvaskemaskine.Soveværelse 2: Med himmelseng dobbeltseng, Freeview TV, franske døre der fører til terrasse, og en-suite med bruseniche og toilet.Soveværelse 3: Med to enkeltsenge og Freeview TV.Badeværelse: Med badekar, bruser vedhæftet fil, toilet og håndklædetørrer.Første sal:Soveværelse 1: Med dobbeltseng, Freeview TV, franske døre, der fører til altan og en-suite med spa-bad, bruser vedhæftet fil, toilet, håndklædetørrer og sauna .. Varme, gas, elektricitet, sengelinned, håndklæder og Wi-Fi inkluderet. Telefon (kun til indgående og nødopkald). Lukket have med pyntet område, havemøbler og liggestole. Balkon med havemøbler. Sauna (privat). Indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og motionscenter (delt med andre egenskaber på stedet). Tennisbane og legeplads (deles med andre ejendomme på stedet). Privat parkeringsplads til 2 biler i udvejens parkeringsplads. Rygning forbudt. Bemærk venligst: Sauna, dampbad og fitnesscenter er ikke tilgængelige for børn under 16 år .. Camellia er beliggende i det fredelige Woodland Retreat Resort i Cornwall, og er en tre værelses ejendom med brug af hotellets indendørs swimmingpool. Det åbne planløsning rummer et godt sted at tilbringe tid sammen med resten af din gruppe, og når brisen frister dig udenfor, kan du gå gennem de franske døre og ud på din private terrasse. De indbydende liggestole og et bord og stole gør det nemt at nyde solrige dage sammen, og egenskabens lukkede have betyder det også godt for børnene.Den private balkon fra soveværelset betyder, at når du har lyst til lidt tid for dig selv, kan du trække sig udenfor med en bog og et glas noget afkølet for at nyde lyden af landskabet ... lyksalighed. Camellia har et moderne rummeligt design, der betyder, at du kan nyde tid sammen i stil, så det er perfekt til et ophold hos de mennesker, du bare ikke kan se nok af.Soveværelser 1 og 2 nyder det ekstra privatliv i et eget badeværelse, og spa-badet i soveværelset er en-suite og himmelseng i soveværelse to tilføj lidt luksus for at hjælpe dig med at forkæle.Camellia ligger også kun en kort køretur fra et antal fantastiske strande fra Tolcarne ved Newquay til Watergate og den fantastiske havn ved Padstow, der er masser af valg til en god dag ude!Gratis WiFiBemærk: Swimmingpoolen er tilgængelig for alle aldre. Sauna - damprum og motionscenter er kun tilgængelige for 16 år og derover.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge

  • Er der et poolområde på 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge?

    Ja, 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge?

    Nej, 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge?

    Ja, 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge inkluderer Newquay Cornwall Airport, Padstow Harbour, Mawgan Porth, The Eden Project, Lusty Glaze, Fistral, Lanhydrock, Watergate Bay.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge?

    Afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In Wadebridge varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.