Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham (Dunton, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham (Dunton, Storbritannien)

Om 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham

3 værelses overnatning i West Runton, nær Sheringham Denne stille beliggende ejendom er ideel til en ferie ved havet og har også en smukt designet baghave med en dam .. Gå til indgangen.Stueetage:Stue: Med gas kul-effekt brand, 32 'Sky TV (sport og film pakke), DVD-afspiller, Xbox 360 og terrassedøre fører til terrasse.Køkken / morgenmadslokale: Med spiseplads, elektrisk ovn, el-komfur, mikroovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, Sky TV (sport og filmpakke) og vaskemaskine.Spisestue.Bruserum: Med brusekabine og toilet.Første sal:Soveværelse 1: Med kingsize seng og Freeview TV.Soveværelse 2: Med to enkeltsenge.Soveværelse 3: Med enkeltseng.Badeværelse: Med bruser over badekar og toilet .. Gas centralvarme, elvarmer, gas, elektricitet, sengelinned og Wi-Fi inkluderet. Lukket ¼ hektar græsplæne have med gårdhave og havemøbler. Privat parkering til 3 biler. Rygning forbudt. Bemærk: Der er et trin og et lille, ikke indhegnet hævet dam ved enden af gårdhaven, mindre end 10 meter væk. Sea Glimpse er beliggende i et roligt beboelsesområde, men tæt på West Runtons brede sandstrand. Det er et meget elsket fritliggende sommerhus med alt hvad du behøver for en afslappende badeferie. Det er kun en kort gåtur fra stranden, med sten i højvande, men blødt sand og et væld af rock pools, når tidevandet er ude. Mindre kendt end de berømte af Sheringham og Cromer, giver det en mere afslappende omgivelser. Kystlinjen er fyldt med smukke badebyer og landsbyer, der byder på gode steder, hvor man kan spise og shoppe, samt have smukke strande, myrer og kajer. Besøg Cromer, med sin Edwardian seafront og berømte mølle, eller for en ændring af tempo, hoved til Norfolk Broads og leje en dag båd eller deltage i et krydstogt. West Runton selv har et shire hestcenter, og i nærheden finder du også Amazonia Zoo, flere museer, Thursford Collection (samling af dampmotorer, organer og museer), Mucklebugh Collection (et militært museum), mange National Trust-ejendomme og stalde, for ikke at nævne vandreture og cykelruter i massevis, og masser af muligheder for at se på fugle. Faktisk er der så meget at gøre, du er sikker på at booke Sea Glimpse igen, så du kan komme tilbage og passe det hele ind. Strand 800 meter. Butik, pub og restaurant 500 meter.Gratis WiFiDer er et skridt, der fører op til ejendommen, og et skridt der fører til haven. Der er en hævet dam inden for 10 meter fra ejendommen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham

  • Er der et poolområde på 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham?

    Nej, 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham?

    Nej, 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham?

    Ja, 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham inkluderer Norwich Airport, Skegness Beach, Snetterton Circuit, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Sandringham Estate, Blakeney National Nature Reserve, Hunstanton Beach, Dinosaur Adventure.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham?

    Afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Accommodation In West Runton, Near Sheringham varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.