Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. (Bolsover, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. (Bolsover, Storbritannien)

Om 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.

3 værelses indkvartering i Bolsover, nær Chesterfield En rummelig art deco-ferieejendom med fantastisk udsigt over landskabet i 1930'erne, velegnet til familie og par .. Trin til indgangen. Stueetagen: Stue / spisestue. Køkken. Anden stue. Brusebad med brusekabine og toilet. Stejle, smalle trapper til første sal: 3 soveværelser: 2 dobbeltværelser, 1 enkeltværelse. Badeværelse med roll-top bad, bruser vedhæftet fil og toilet. . Åben ild i stuen og anden stue (indledende brændstof inkluderet). Elektriske varmeapparater (gulv i badeværelser) £ 70 pr. Booking. Elektricitet, sengelinned og håndklæder inkluderet. 32 'Freeview TV. Blu Ray. El-komfur. Kombi mikroovn / ovn / grill. Vaskemaskine / tørretumbler. Opvaskemaskine. Fryser. Trådløst internet. Have med opholdsområde og møbler. Parkering (2 biler). Rygning forbudt. NB: Trin i haven .. Denne rummelige halvtliggende fritidsejendom er indbygget i et fabelagtig art deco-tema fra 1930'erne og er smukt og kærligt renoveret i en periode med fremragende indsigt og opmærksomhed på detaljer. Møbler i kvalitetsperiode er blevet søgt og pryder hvert af værelserne, nogle er blevet smukt restaureret, og resultatet er et fedt mesterværk i den populære købstad Bolsover.Bolsover er mest berømt for sit slot og er ideelt beliggende i hjertet af landet mellem Sherwood Forest og Peak District, og tilbyder en fremragende blanding af spektakulær natur og fantastiske vandre muligheder. Kulturelle aktiviteter, begivenheder og vandrefestivaler finder jævnligt sted i hele byen, som også er hjemsted for et lokalt marked hver tirsdag og fredag, og der spækker af lokale butikker, restauranter og barer, der tilbyder masser for besøgende i området.For gæster, der nyder statelige hjem og haver, er Bolsover Castle et par minutter væk, og det er hjemsted for storslåede malerier og omfattende haver. Hardwick Hall, kendt som et af de mest pragtfulde huse i England, kan nås på 20 minutter og de storslåede huse Chatsworth House og Haddon Hall på cirka 40 minutter. Den historiske by Chesterfield, som er mest kendt for sin berømte skæve spir, kan nås på ca. 20 minutter og Sherwood Forest på ca. 30 minutter. Endelig en hel række Peak District byer og landsbyer som Edale (hjem til starten af Pennine Way), Buxton med sin mangfoldige arkitektur, showhulerne i Castleton, Matlock og sin svævebane, og Bakewell, som er berømt for sin buddinger, er alle under en time væk. Butik og restaurant 3/4 mil, pub 1/2 mil.Der er et trin til indgangen, trin i haven og stejle smalle trapper til første sal. El-gebyr på £ 70 hele året, der skal betales til ejeren 2 uger f��r, enten ved check eller via bankoverførsel, bedes du kontakte ejeren for at få yderligere oplysninger.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål om 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.

  • Er der et poolområde på 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.?

    Nej, 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.?

    Nej, 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.?

    Nej, 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. inkluderer East Midlands Airport, Sheffield Railway Station, Four Seasons Shopping Centre, Alton Towers, Gulliver's Kingdom, Heeley City Farm, Sheffield Arena, Rother Valley Country Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly.?

    Afbestillingspolitikken for 3 Bedroom Property In Chesterfield. Pet Friendly. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.