Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. (Pensacola Beach, USA)

Hele huset/lejligheden 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. (Pensacola Beach, USA)

Om 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.

Palm Beach # 254 Club: Nyere renovering 3BR / 3Ba, din velfortjent rejse! Vores enhed er # 254 (ved 1390 Ft Pickens Rd., Pensacola Beach, FL 32561) på anden og tredje etage i den vestlige ende af bygning fire af et lukket kompleks. Inde i enheden er høje hvælvede lofter, nyere maling og nye møbler, indbygget kabinet, vådstang, masser af skabsplads og rummelige opholdsstue. Der er et soveværelse med eget privat komplet bad og balkon med udsigt over bugten. Et andet soveværelse har en queensize-seng og privat badeværelse med bruser. Den øverste hems har en køjeseng med fuld i bunden og tvilling ovenpå. Der er også et badeværelse med bruser. At føre op til loftet er et børns legeplads med legoer, gåder, bøger og spil. Der er også en futon i børnestørrelse, som et mindre barn kan bruge som en seng. Det komplette køkken er lille, men komplet med ovn, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, dobbelt håndvask, brødrister og kaffemaskine. Spisesalen har et bord med plads til seks og en vådbar til underholdning for voksne. Det vigtigste opholdsstue har et monteret LED-tv, en stor sofa, der er velegnet til at slappe af eller endda sove, og et højtopbord med udsigt over stranden og Mexicogolfen. En skydedør med skærm fører til den øverste balkon, hvor du kan nyde udsigten til stranden, mens du har din morgenkaffe eller natkappe. Om komplekset: Palm Beach Club er et lille, lukket samfund i slutningen af stranden, der støder op til Ft Pickens Gulf Island National Seashore og det rekreative område i amtet, der tilbyder beskyttet udsigt for livet. Pensacola Beach Trolley stopper lige her! Samfundet består af 84 luksuslejligheder i fire tre-etagers bygninger beliggende direkte på Sound of Pensacola Bay og støder op til havet. Beboere og gæster kan lege i bølgerne af Golfen på tværs af gaden, nyde en række vandsport i lyden eller lounge på det store soldæk i bugten foran bugten. Bygningen betjenes af 2 trappeopgang og en elevator, hvilket gør adgangen meget let og bekvem sammenlignet med højhus. Designeret privat og lukket parkering af 2 biler pr. Enhed og derefter åben parkering for gæster eller ekstra køretøjer. Denne enhed har 2 balkoner med panoramaudsigt over den Mexicanske Golf. Ejendommen administreres professionelt med fuldtidsvedligeholdelsesservice. Dette er en enestående ejendom på grund af dens beskyttede udsigt, bekvem beliggenhed som strandtrolley-stop, beliggenhed ved siden af en parkeringsplads og rekreationscenter, beliggenhed på sundet og åben gåtur til havet.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Elevator
  3. Parkering
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.

  • Er der et poolområde på 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Nej, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Nej, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Ja, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. inkluderer Panhandle, Perdido Key, Gulf Islands National Seashore, Historic Old Town, McGuire's Irish Pub, Pensacola Beach Trolley, National Museum of Naval Aviation, Pensacola International Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Afbestillingspolitikken for 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.