Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location (Oradour-sur-Vayres, Frankrig)

Hele huset/lejligheden 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location (Oradour-sur-Vayres, Frankrig)

Om 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location

L'Etacq - Smukt ombygget lade i pittoresk Frankrig Les Palennes er en 4 *, 50 hektar stor ejendom, den sidder på toppen af en lille bakke alene, uden umiddelbare naboer, det var oprindeligt en arbejdende gård, og stenbondehuset og laden er blevet forynet og renoveret sympatisk for at tillade vores gæster til at slappe af og slappe af i afsondrethed. Vi er kun 10 minutters kørsel til Oradour-sur-Vayres, hvor du finder et udvalg af restauranter, boulangerier, boucherie,apotek, læger og supermarkeder. Rochechouart og St Junien, med mere fremragende restauranter og indkøbsmuligheder er begge inden for en kort køretur.Nouvelle Acquitaine (tidligere Limousin) -området i Frankrig er blandt de mindste befolkede områder i Frankrig, hvilket er tydeligt i de store områder af uspolerede rullende marker, bakker og dale gennemstrømmet af vandløb og floder, der er klar til at blive udforsket til fods, cykler , kajak eller hest. Vi kan anbefale en god ridestald inden for kort afstand, og det lokale turistkontor i Oradour-sur-Vayres kan hjælpe med cykeludlejning for at udforske miles af grønne baner i dette område og kan give mere information om de mange lokale 'tilbage til natur 'steder at udforske.Der er adskillige søer, hvor man for en lille daglig licensafgift kan væk mens de fiskede timer. Mange af de større søer har også menneskeskabte strande, nogle med livredderovervågning, hvor du kan svømme, kajak, vandski, windsurfing eller bare slappe af og nyde solen. Der er tættere søer til os, men søen Vassiviere er en af de største kunstige søer i Frankrig og lidt over 1 time 45 kørselstid fra Les Palennes.Vi har 3 gites, den største, L'Etacq er et ekstremt rummeligt to soveværelse, to badeværelser gîte, det nyder godt af sin egen private vestvendte møbleret terrasse med grill. Rozel er en stueetagen, stort et soveværelse handicappet 'venlig' gite, som også har sin egen private vestvendte møbleret terrasse. Begge disse gites har en fantastisk udsigt og solnedgange fra disse terrasser er simpelthen fantastisk. Bonne Nuit er en hyggelig første etage et soveværelse gite, det har ikke sin egen private terrasse, men en kort gåtur fra den eksterne trappe til gite et udpeget område af haven er udelukkende brug af denne gite.Alle gæster har fuld brug af swimmingpoolen, boblebadet og poolterrassen med al fresco spiseplads, chimineas og havemøbler i rotting, liggestole og parasoller.Alle sengelinned, håndklæder og pool håndklæder er forudsat og sengene vil blive gjort klar til din ankomst En gratis velkomstpakke med luksus og væsentlige venter på dig og hjælper med at gøre ferien til en god start.De nærliggende byer Oradour Sur Vayres og Rochechouart har flere dejlige restauranter og barer samt supermarkeder, bagerier, slagtere og apoteker.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Elkedel

Ofte stillede spørgsmål om 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location

  • Er der et poolområde på 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Ja, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Ja, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Nej, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Populære attraktioner i nærheden af 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location inkluderer Le Pont Saint Martial, Feeriland, Oradour visitor centre, Château de Nexon, Aéroport International, Parc Bellevue, Palais des sports de Beaublanc, Place de la Motte.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Afbestillingspolitikken for 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.