Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic (Wien, Østrig)

Hele huset/lejligheden 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic (Wien, Østrig)

Om 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic

3 komfortlejligheder, have, roligt grønt område, let tilgængeligt, gratis parkering, Vores familiedrevne **** private pension 'Am Wiesengrund' er beliggende i et smukt, roligt og sikkert boligområde vest for Wien, overfor en stor eng.Vi tilbyder vores gæster tre haven, komfortable og kærligt møblerede lejligheder, der ikke ryger (størrelse: 43, 50, 130 m²)Velplejet have med et dejligt sæde kan bruges. Meget gode og hurtige offentlige transportforbindelser, ideel beliggenhed for sightseeing, nyde Wiens kulturelle liv og stadig finde afslapning i det grønne.Byens centrum kan nås inden for 20 til 25 minutter: busstoppested 150 meter væk, busser (linie 49A og 249) kører hvert 10. minut og fører dig til sporvognslinje 49 eller til Hütteldorf / U-Bahn-stationen (U4 , S-Bahn). Med begge linjer kan du hurtigt og nemt komme til centrum og seværdigheder i Wien, såsom Operaen, Hofburg, Rådhuset, Schönbrunn-paladset, Zoo .. INGEN PARKERINGSPROBLEM! Gratis parkering foran huset. Har du en hund Han er meget velkommen til 'Am Wiesengrund'!Hus oplysninger:Ankomst er mulig hver dag fra kl. 15, også på andre tidspunkter efter aftale! Vi beder dig venligst underrette os om din ankomsttidspunkt senest en dag før ankomstEget værelse med vaskemaskine og tørretumblerSauna kan bruges med forudbestilling og gebyrW-LAN, faxforbindelse, internethjørne er tilgængelige til fri brug, Have med et pænt sæde, havemøbler - og liggestoleVores miljø:Da vores hus ligger i landskapsbeskyttelsesområdet og i det grønne bælte i Wien, kan du slappe af med os i god luft, nyde fred og natur efter sightseeing. Gange fra gaden er mulige direkte fra huset samt jogging, gåture, mountainbiking.5 km væk fra os ligger 'Hohe-Wand-Wiese', der bruges om sommeren som en fantastisk sommer kælkebane, om vinteren en dejlig skiløjpe med trækløft, lyskastere og snefabrikker.Der er også attraktioner i vores umiddelbare nærhed:Barok kirke 'Mariabrunn' fra det 17. århundrede, tidligere pilgrimsfærdskirke,Slot 'Laudon', det eneste og smukkeste barokke moated borg i Wien,Ernst Fuchs Art Nouveau Villa, et museum, hvis besøg er et must for jugend-elskereLainzer Tiergarten, det sidste stykke ældgamle wienerskov i udkanten af byen, tidligere jagtgrund for den kejserlige familie.HUNDER er altid velkomne: Som ejer af en Labrador Retriever-tæve glæder vi os til at tage din firbenede ven med dig på ferie! Vi antager selvfølgelig, at du ikke 'går' din hund i haven, men i stedet planlægger en skov og en engvandring på tværs af gaden fra vores hus eller 20 m væk. Skulle der stadig ske et 'uheld' i haven, har vi lagt 'hundeposer' i lejlighederne. Brug og bortskaffes sammen med husholdningsaffald. Alle gæster vil takke dig, inklusive os! Efter anmodning vil vi være glade for at give dig et hunde-tæppe, skål og vandskål under hele dit ophold. Behandler er altid på lager.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Elkedel
  3. Aircondition
  4. Radio

Ofte stillede spørgsmål om 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic

  • Er der et poolområde på 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic?

    Nej, 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic?

    Ja, 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic?

    Ja, 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic?

    Populære attraktioner i nærheden af 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic inkluderer Vienna Airport, Innere Stadt, Wien hovedbanegård, Hauptbahnhof Wien, Historisk bycentrum Wien, Stephansdom, Hofburg slottet, Wien Rådhus.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic?

    Afbestillingspolitikken for 3Comfortable apartments,garden,peaceful location,best traffic connectiontraffic varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.