Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington (Bridlington, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington (Bridlington, Storbritannien)

Om 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington

4 værelses overnatning i Sewerby, nær Bridlington Denne rummelige, fritliggende ejendom er perfekt til at besøge østkysten, North York Moors og den smukke Yorkshire Wolds. Oakwood ligger lige foran Sewerby Hall og Gardens, et smukt georgisk palæ beliggende i 50 hektar anlagte haver samt en zoologisk have for at holde børnene underholdt. Denne fritliggende ejendom ligger i landsbyen Sewerby, på clifftops af øst Yorkshire kyst med udsigt over Bridlington Bay. Strandpromenaden er kun en kort gåtur væk, hvor du kan gå langs kliften til Bridlington, eller fange land toget, der kører flere gange om dagen i løbet af sommeren. I modsat retning er Danes Dyke, et lokalt naturreservat. For de af jer med hunde er vandreture langs klipperne betagende, og det er grunden til, at så mange vandrere vender tilbage til dette område år efter år. Der er også et stort græsareal hvor du kan nyde en picnic eller måske et spil cricket. Alternativt kan du tilbringe en doven eftermiddag med at se det lokale landsbyhold og spille cricket og tage i den fantastiske natur ved kysten. Bridlington er en travl, traditionel badeby og har stadig en fungerende havn, hvor du kan se bådene komme ind med deres fangst. Flamborough Head og RSPB fuglereservat i Bempton er tæt på. Se puffins i deres naturlige habitat, samt kittiwakes, guillemots og gannets. Der er mange stalde at besøge i området, herunder Burton Agnes Hall, Sledmere House og Castle Howard. Hull, kulturbyen 2017 og den middelalderlige by York kan nås inden for en time med både bil eller tog. Markedsbyerne Beverley, Driffield og Pocklington, med deres charmerende uafhængige butikker og caféer, er vel et besøg værd. Kystområderne Scarborough, Filey og Whitby er let tilgængelige, eller inden for landet, nyd en vidunderlig kørsel gennem North York Moors National Park. Strand ½ mile. Shop 1 mile, pub og restaurant 500 meter. Stueetage: Gå til indgangen. Stue: Med elektrisk brænder, 32 'Freeview TV, DVD-afspiller, cd-afspiller og laminatgulv. Køkken / spisestue: Galley-stil med elektrisk ovn, gaskomfur, mikroovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, laminatgulv og terrassedøre, der fører til haven. Soveværelse 1: Med dobbeltseng, 21 'Freeview TV og en-suite med bad, bruseniche og toilet (også adgang fra gangen). Soveværelse 2: Med dobbeltseng og 15 'Freeview TV. Badeværelse: Med bad, brusekabine og toilet (også adgang fra soveværelse 1). Første sal: Soveværelse 3: Med to enkeltsenge og 15 'Freeview TV. Soveværelse 4: Med to enkeltsenge og Freeview TV. Bruserum: Med brusekabine og toilet. Gas centralvarme, gas, elektricitet, sengelinned, håndklæder og Wi-Fi inkluderet. Rejseseng, barnestol og stairgate til rådighed på anmodning. Velkomstpakke. Lukket have med terrasse, terrasse, havemøbler og grill. Privat parkering til 2 biler. Rygning forbudt. Bemærk venligst: Der er 2 trin i haven. Gratis WiFi Der er 1 trin til ejendommen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington

  • Er der et poolområde på 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Nej, 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Ja, 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Ja, 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Afbestillingspolitikken for 4 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.