Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah (Schleiden, Tyskland)

Hele huset/lejligheden 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah (Schleiden, Tyskland)

Om 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah

4 * velegnet hus i Gemünd, rolig beliggenhed lige ved nationalparken, men tæt på byen Kære vandrere og naturelskere! Leder du efter et godt sted at slappe af? Vores fritliggende hus i Gemünd er et ideelt udgangspunkt for din ferie i Eifel National Park.Velkommen til vores behagelige ikke-ryger hus i Gemünd. Det fuldt udstyrede separate køkken (kaffemaskine, kedel, brødrister) har udsigt til floden Urft. Ved siden af køkkenet er spisestuen med et stort bord til 6 personer og plads til 2 høje stole.I den 25 m² store opholds-spiseplads inviterer nye hyggelige sofaer dig til at slappe af. Her er aktuelle bøger og kort over Eifel, og du kan planlægge de forskellige udflugter i fred. Opholdsområdet er udstyret med satellit-tv (42 tommer) og DVD-afspiller (MP3, CD, iPod). Derfra fører den store terrassedør til den sydvendte lille veranda med siddepladser og over 3 trin i den smukke have omgivet af hække (til engangsbrug) med en legeplads. Der er også den naturskyggefulde terrasse, hvor du kan nyde solen og grillen uforstyrret.Der er tre soveværelser ovenpå. En stor en med en dobbeltseng, justerbare madrasser i 180 cm bredde, garderobe og leveringsmulighed til en børneseng. Et soveværelse med en dobbeltseng i 200 cm bredde, justerbare madrasser, garderobe og satellit-tv og plads til en rejseseng. Både med bord og siddepladser. Det tredje værelse med køjesenge, lille bord og masser af legetøj er beregnet til børnene. Det nye dagslysbadeværelse på øverste etage er kl. 2 WC og badekar udstyret. I stueetagen er der også et dagslysbadeværelse med bruser, håndvask og opbevaringsplads.Gulvet er børnevenligt lavet af laminat, vinyl eller kork. Alle stikkontakter er børneisolerede. Vi er glade for at fastgøre en trappe til toppen.Du kan opbevare drinks i den kølige kælder eller spille et spil ved kickerbordet. Vaskemaskine og centralvarme er også der.I haven er der et låsbart cykelskur.Fra 2019 er vi desværre nødt til at hæve priserne med € 2.Det nye gebyr for Stadt Schleiden er € 0,50 / nat og gæst.3% af alle omkostninger er gebyret for den sikre online betaling, der kræves her.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah

  • Er der et poolområde på 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Nej, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Nej, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Ja, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Populære attraktioner i nærheden af 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah inkluderer Nürburgring, Circuit de Spa-Francorchamps, Gut Kullen, Bonn-Zentrum, Phantasia forlystelsespark, Nürburg, German Museum Bonn, Ahrweiler.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Afbestillingspolitikken for 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.