Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa (Cala Gracio, Spanien)

Hele huset/lejligheden 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa (Cala Gracio, Spanien)

Om 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa

* Boblebad & pool * Fantastisk beliggenhed * nær strande og by * Stor & unik villa Denne unikke Ibizan-villa skiller sig ud fra resten - den er omgivet af tropiske anlagte haver med atmosfærisk nattetidbelysning. Beliggende i Cala Gració, en lille bugt fuld af naturlig charme beliggende på den nordlige side af San Antonio.Villaen er bygget i traditionel Ibizan arkitektonisk stil og har en rummelig stue med pejs, åben spisestue og et stort køkken.Der er 5 soveværelser, hvoraf 2 er ensuite. I alt er der 3 dobbeltsenge, 5 enkeltsenge og 4 badeværelser.Et af soveværelserne er et stort familieværelse, der består af en super-kingize dobbeltseng, eget badeværelse og 2 ekstra enkeltsenge. Der er også en barneseng i villaen, hvis det er nødvendigt. Et andet af dobbeltværelserne støder op til et enkeltværelse, der indeholder 1 enkeltseng.Inden i haven er der en stor swimmingpool (17m x 5m) med et tilstødende boblebad. Omkring poolen er liggestole, en opholdsstue og en bar og forskellige chillout-områder. Langs hele husets bredde løber en delvis overdækket terrasse, og der er en charmerende gårdsplads på bagsiden af huset.Den komplet vægge plot giver total privatliv.Yderligere Information:- Musiksystem med smartphone / ipod dock og bærbare højttalere- Aircondition (om sommeren)- Opvarmning (om vinteren)- Blackout gardiner i soveværelser.- Parkeringsplads til flere biler.- Sikker- TV og DVD-afspiller- Opvaskemaskine og mikroovn- TRÅDLØST INTERNETFor børn:- Sikkerhedsalarm for bevægelsesdetektor i pool (tændt / slukket efter behov)- Rejseseng (baby Dan) med madras, lagner og myggenet - Moses kurv med madras- Fisher Price baby hoppestol- Babybad, potte, børnetoiletstol og skiftemåtte- Ikea høj stol- Maclaren buggy til brug, mens den er her- Børn / baby skeer, tallerkener og kopper- 1 barnesengbeskyttelse- Valg af dvd'er (engelsk) for alle aldre- Valg af strandlegetøj, armbånd og parasol til stranden. - Alle udvendige døre er låsbare.Egnethed: Det er ideelt til familier og store vennegrupper. Villaen ligger i et fredeligt område - du befinder dig i nærheden af al handlingen, men langt nok væk til at slappe af i fred.Et perfekt sted for en familieferie til både sommer- og vintersol. Om vinteren er dagene stadig varme nok til at nyde stranden, og de køligere nætter kan tilbringes med at nyde pejs og udendørs boblebad.Vær opmærksom på, når du booker denne villa, det kun er for personer, der leder efter en ikke-fest / klubbferie.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa

  • Er der et poolområde på 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa?

    Ja, 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa?

    Nej, 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa?

    Ja, 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa?

    Populære attraktioner i nærheden af 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa inkluderer Port de Sant Antoni de Portmany, Ibiza Rocks, Caló des Moro, Ses Illetes, Dalt Vila, Playa d'en Bossa, Port d'Eivissa, Festes de Sant Antoni de Portmany.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa?

    Afbestillingspolitikken for 50% Off Hot Tub & Pool Great Location Near Beaches & Town Large Villa varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.