Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. (Foz do Arelho, Portugal)

Hele huset/lejligheden 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. (Foz do Arelho, Portugal)

Om 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.

6 soveværelser 4 badeværelser villa i dejlig landsby, gåtur til stranden, barer, med WiFi. En stilfuld ejendom, der er opdelt i 2 smukke og rummelige lejligheder, beliggende i en god størrelse muret have med stor pool inklusive børnebassin. Disse 2 rummelige og komfortable lejligheder er selvstændige, så de giver mulighed for privatliv, samtidig med at familier eller grupper kan tilbringe tid sammen, som og når du vil. Mange gæster kommenterer mængden af plads, der er tilgængelig både inde og ude. [Se venligst mine anmeldelser for at få flere oplysninger om, hvad folk synes] Haven er omgivet af en mur og beplantning, som giver privatliv fra gaden, samtidig med at haven er sikker for, at børn kan lege. Parkering er let, hvis du har en bil eller biler. Hver af lejlighederne har 3 soveværelser, 2 badeværelser plus køkken / stue med masser af plads til at slappe af og nyde din ferie. Lejlighederne er ideelt beliggende i en uspoleret landsby med alle muligheder, du behøver ikke gå langt for at finde alt hvad du har brug for, og lokalbefolkningen er utroligt hjælpsom og imødekommende. At spise ude er meget rimeligt. så du har al undskyldning for ikke at lave mad! SPECIELLE PRISER ER TILGÆNGELIGE FOR NEMENE, SOM LANGER TIL EN Længere leje ud af sæsonen, spørg venligst. Lejligheden på første sal har udsigt over Obidos-lagunen i det fjerne, og stueetagen har adgang til terrassen og poolen. Du kan slentre til meget rimelige priser barer, restauranter, butikker e. T.C. på 2-3 minutter, og for en sådan lille landsby er der et rigt udvalg, inklusive en tapas-restaurant, en jazzbar og en række mindre caféer / barer, der serverer snacks og kager. Gratis wi-fi er let tilgængeligt i mange af restauranter og barer. Takeaway kylling, pizza e. T.C. er også tilgængelige om de aftener, når du vil slappe af derhjemme, men ikke har meget lyst til madlavning! Hvis du har lyst til madlavning, er køkkenerne godt udstyret med en række gryder, pander og køkkenredskaber, så du kan fremstille familie måltider. Wi-Fi er tilgængeligt for dem, der har brug for det. En 10 minutters gang tager dig til den fabelagtige og enorme strand ved Foz do Arelho, med sikkert badning, et vandsportcenter og et bredt udvalg af cafeer / barer med udsigt over lagunen og havet. Engelsk tales vidt på restauranter og barer. Der er ridning til rådighed på Foz og top Golf Resorts, Praia D'El Rey, Bom Successo og Campo Real, er en let køretur væk. Byen Caldas da Rainha ligger 10 minutters kørsel til dagligdags behov, og mange andre interessante steder at besøge er i nærheden, herunder den smukke middelalderlige bymur Obidos, den dejlige skaldeformede bugt ved São Martinho og Nazare med sin enorme strand, hvor du stadig kan se lokale kvinder iført traditionel kjole.Flyvninger: Lavprisflyvninger er tilgængelige til Lissabon fra London (Gatwick, Heathrow, Luton), Birmingham og Bristol via enten Monarch, Easyjet, Ryanair, TapAir Portugal eller British Airways - book tidligt for at få de bedste tilbud.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.

  • Er der et poolområde på 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.?

    Ja, 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.?

    Nej, 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.?

    Ja, 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.?

    Populære attraktioner i nærheden af 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. inkluderer Praia Norte, São Martinho do Porto Bay, Nazaré beach, Baleal beach, Campo Real Golf Course, Reserva Natural das Ilhas Berlengas, Óbidos lagoon, Supertubos.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi.?

    Afbestillingspolitikken for 6 Bedroom 4 Bathroom Villa In Lovely Village, Walk To Beach, Bars, With Wifi. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.