Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 (Stourport-on-Severn, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 (Stourport-on-Severn, Storbritannien)

Om 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685

7 MART LANE, kæledyrsvenlig i Stourport-On-Severn, Ref 997685 Dette fritliggende, røde murstenhus ligger i Worcestershire by Stourport-on-Severn og kan sove fem personer i tre soveværelser.7 Mart Lane er en charmerende, rød murstenhus beliggende i hjertet af Stourport-on-Severn, med udsigt over dens kanalbassin. Det har tre soveværelser; en king size dobbeltseng med en-suite brusebad, en tvilling og en enkelt, sover fem personer i alt. Interiøret rummer også et badeværelse, en stueetagen garderobe, et køkken / spisestue, et opholdsstue med gas brand og en tæt. På ydersiden er der fri parkering til 3 biler med 1 plads foran og 2 bagtil samt en lukket have bagved med gårdhave og møbler. 7 Mart Lane lover en mindeværdig ferie i en glimrende del af Worcestershire.Faciliteter: Gas centralvarme med gas brand. Elektrisk ovn, gaskomfur, køleskab / fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine. 2 x Smart TV, WiFi, udvalg af bøger og spil. Brændstof og effekt inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Rejseseng og høj stol til rådighed. Off-road parkering til 3 biler, med 1 plads foran og 2 bagtil. Lukket have på bagsiden med gårdhave og møbler. En velopdragen hund velkommen. Beklager, ingen rygning. Shop og pub 5 minutters gangRegion: En E Houseman skrev en gang om, at Shropshire var 'det roligste sted under solen', og i dag er amtet stadig noget af en landlig idyll, der er anerkendt som en af de mindst overfyldte og mest fredelige regioner i England. By: Nestling blandt landskabet omkring Severn Valley, er riverside byen Stourport-on-Severn. Det er vært for mange individuelle butikker, pubber, restauranter og caféer samt at være hjemsted for flod krydstogter, fiskeri, ridning og cykelture. Markedsbyen Bewdley ligger kun en kort køretur væk og byder på pubber og caféer på floder, antikvitetsforretninger og håndværksgallerier, der alle er omgivet af smukke landskaber. Severn Valley Steam Railway, West Midlands Safari Park, Cadbury World og Black Country Living Museum samt talrige National Trust egenskaber er blandt mange attraktioner i området.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685

  • Er der et poolområde på 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685?

    Nej, 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685?

    Nej, 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685?

    Ja, 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685?

    Populære attraktioner i nærheden af 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 inkluderer International Airport Birmingham, NEC Birmingham, New Street Station Birmingham, Cotswold Way, Edgbaston, City Centre Core, Genting Arena, Crufts Dog Show.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685?

    Afbestillingspolitikken for 7 Mart Lane, Pet Friendly In Stourport-on-severn, Ref 997685 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.