Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 (Chesterfield, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 (Chesterfield, Storbritannien)

Om 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393

75 Mansfield Road, CHESTERFIELD Dette rummelige enebolig ligger i Chesterfield i Peak District og kan sove fem personer i tre soveværelser.75 Mansfield Road er en dejlig enebolig i Chesterfield i Peak District. Huset kan sove fem personer i tre soveværelser, en dobbelt, en tvilling og et enkeltværelse. Der er et badeværelse med badekar, separat bruser, håndvask og toilet. Der er en stueetagen garderobe med en håndvask og toilet. Der er køkken med morgenmadsområde. Et åbent opholdsstue med spiseplads og opholdsområde. Der er også et vinterhave. Udenfor er der en have med en gårdhave og en stor græsplæne. Der er en garage til opbevaring af cykler. Der er off road parkering for to biler med ekstra gratis parkering ved vejene. En velopdragen hund er velkommen. 75 Mansfield Road er perfekt til familier og grupper på udkig efter en behagelig base at udforske Peak District, Sherwood skov og det omkringliggende område.Faciliteter: Central centralvarme. Gaskomfur, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, strygejern og strygebræt, TV med freeview, DVD / VHS-afspiller og valg af DVD'er, WiFi, valg af bøger og spil. Brændstof, strøm, sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og højstol fås efter anmodning. Off road parkering til 2 biler med yderligere gratis parkering ved vejene til rådighed. Låsbar cykelopbevaring. Lukket have med gårdhave med møbler og græsplæneområde. En velopdragen hund velkomst. Undskyld rygning. Pub, butik og restaurant 10 minutters gang. Bemærk: Ejendommen er sat tilbage fra en hovedvej, så der kan være en vis trafikstøj på spidsbelastningstider. Bemærk: Brug ikke stearinlys på denne ejendom. Bemærk: Der leveres ikke sengetøj til rejseseng.Region: Peak-distriktet er det ultimative i 'året rundt' -appel og byder på landskaber, maleriske landsbyer og storslået natur. Det rører ved seks amter og lukker 555 kvadrat miles med åbent hede, flydende floder og skovklædte dale.By: Chesterfield fungerer som porten til Peak District og har meget at tilbyde besøgende. Byen er berømt for sin kirke fra det 14. århundrede med 'Crooked Spire', mens de hyppige markedsdage er ideelle til at udforske de mange forskellige specialbutikker og båse. Byen kan også prale af Queens Park med sin sejlsø, vandreture og sommerbåndstand samt et museum og et teater.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Mikrobølgeovn
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Vaskemaskine
  2. Hele huset/lejligheden
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393

  • Er der et poolområde på 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Nej, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Nej, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Ja, 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Populære attraktioner i nærheden af 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 inkluderer East Midlands Airport, Sheffield Railway Station, Four Seasons Shopping Centre, Alton Towers, Gulliver's Kingdom, Heeley City Farm, Sheffield Arena, Rother Valley Country Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393?

    Afbestillingspolitikken for 75 Mansfield Road, Pet Friendly In Chesterfield, Ref 960393 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.