Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna (Verbania, Italien)

Hele huset/lejligheden 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna (Verbania, Italien)

Om 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna

90 m² komfort kun få skridt fra søen i det historiske centrum af Suna Hej, vi introducerer os:vi er Tiziana, Bruno og den gyldne Chicca, omgyldige Golden Retriever. 'Casa Nonna Franca' er en uafhængig lejlighed på cirka 90 kvadratmeter beliggende i stueetagen i to-familiehuset med have få skridt fra søenSlutrengøring koster € 50 obligatorisk og 200 € depositum, der skal betales ved ankomsten, der kan refunderes ved afrejse. Kommunal turistskat € 0,50 pr. Nat pr. Person, gælder ikke for børn under seks år.Efter din reservation sendes en kopi af lejekontrakten til dig.IKKE-AGGRESSIVE OG UDVIDEDE DOMESTISKE DYR kan accepteres med aftale på tidspunktet for at booke, så der ikke er nogen problemer med at samle med vores gyldne rettigheder. Det forbydes at forlade uvedkommende dyr og til at røre dem i havenVi bor ovenpå, og vi vil være til stede under dit ophold. Tiziana taler fransk og engelsk på skoleniveauLejligheden består af et lyst beboeligt køkken ud mod haven, veludstyret og fungerer med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovn, mikroovn og Nespresso kaffemaskine, en stor stue, to komfortable værelser og et udstyret badeværelse. Der er plads til 5 personer med mulighed for at tilføje en legeplads til børn op til 5 år. I haven er der en behagelig og beskyttet plads til morgenmad, frokost og afslapning, forudsat at du finder 2/3 cykler til din rådighed. Gratis trådløs internetadgang. Du kan parkere din bil på de nærliggende offentlige parkeringspladser og dine cykler på ejendommen. Praktisk læsning og losning foran indgangen til huset.Huset ligger i Suna i et roligt boligområde på den charmerende Piemonte-bred ved Maggiore-søen, få skridt fra strandpromenaden, stranden, den veludstyrede fælles swimmingpool med strand og tennisbaner. Landsbyen serveres af en behagelig og velassorteret ovn med en købmand, apotek, kiosk, tobaksforhandler og blomsterhandler, og populære barer, restauranter og trendy pizzeriaer, så meget at blive kaldt Saint Tropez i Verbania. Mindre end 5 minutter væk er to store supermarkeder. En kort afstand fra strandpromenaden, hvor lejestationen for cykler, der administreres af kommunen og busstoppestedet, fører til nærliggende Pallanza, hvor du kan finde indgangspunktet for den vidunderlige kløft af de Borromeiske øer, den berømte botaniske have Villa Taranto. og på 8 minutter kommer du til Intra.Den kontinentale Verbania golfbane ligger 10 minutter væk i bil, og Golf des IIes Borromee og den historiske alpine golf ligger 20 minutter væk. Mindre end en times kørsel kan du nemt komme til MonterosaSki og Sandomenicoski skisportssteder i Ossola-dalen, især smukke steder for udflugter og sommervandringer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna

  • Er der et poolområde på 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna?

    Nej, 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna?

    Ja, 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna?

    Nej, 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna?

    Populære attraktioner i nærheden af 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna inkluderer Milano lufyhacn- Malpensa, Lake Como, Lago d'Orta, Lago di Lugano, Funicolare Lugano-Paradiso, Alagna Freeride Paradise, Imbarcadero Orta San Giulio, Lago di Varese.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna?

    Afbestillingspolitikken for 90mq Di Comodità A Pochi Passi Dal Lago In Pieno Centro Storico Di Suna varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.