Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! (Las Vegas, USA)

Hele huset/lejligheden 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! (Las Vegas, USA)

Om 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerne! 6. 5 BDRM Tæt på STRIP! Privat Gated Familie Sjov Villa Vi kan rumme din familie og store grupper op til 18 ppl! Bare spørg! Ekstra gebyr kan være gældende. Denne fantastiske ejendom er netop blevet ombygget smagfuldt ind og ud og tilbyder udsøgt underholdning, som du ikke finder andre steder i Las Vegas !! Sprawling bag en jern gated væg sidder en hel acre sjov starter udendørs. Hvis du kan lide et spil eller to, har vi et udvalg at vælge imellem. Udendørs Shuffle Board 100 ft. I længden, et liv størrelse skak & Checkers Board, og en 1000 sq ft forhøjet putting green med flere huller, 2 sand-fælder og endda ru at øve dit pitching. Hvis du ønsker at slappe lidt vi har et kæmpe Gazebo med masser af plads til at læse, mens børnene leger på gyngerne, der hænger fra grene. Der er en dejlig afslappende pulje beregnet til vand volleyball spil og et varmt karbad til at geare ned. En overflod af loungestole er placeret over hele gården for at sidde lige overalt hvor du ønsker! (Puljen har gratis solvarme, men hvis du ønsker ekstra propanvarme, bedes du henvende dig mod ekstra gebyr.) Når du beslutter at gå ind i denne 6 soveværelser 4 badeværelser 5000 sq. Ft. Hjem, så prøv ikke at fare vild! Den nedenunder omfatter rum efter rum med separate opholdsområder, fladskærms-tv, sofaer, spisestue, spilområde, barområde, kontor, køkken, gratis WiFi og 3 soveværelser, der sover op til 8 personer. Hver gæst kan begynde sammen til film eller et spil pool eller hænge ud i separate områder, hvis de ønsker. Ovenpå er der 3 soveværelser, herunder en stor mester med striben udsigt og 2 badeværelser. Dette hjem er en af ​​en slags, og vil give dig og din fest den plads, du har brug for at føle friheden alle og samtidig være få minutter fra en af ​​de mest sker steder på jorden! (EDC prissætning vil være $ 5500, maj 17-19). 2 nat booking er muligt, men hovedsagelig hverdag eller hvis hjemmet allerede er booket før og efter weekenden. Vi ønsker for dig og alle dine gæster at nyde alt hvad hjemmet har at tilbyde indvendigt og udadvendt, men respektfuldt bede om, at der ikke spilles musik udenfor, og der må ikke bruges højttalere / musikinstrumenter / -instrumenter på ejendommen i for ikke at forstyrre vores naboer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!

  • Er der et poolområde på 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!?

    Ja, 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!?

    Ja, 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!?

    Ja, 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!?

    Populære attraktioner i nærheden af 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! inkluderer Las Vegas Strip, Bellagio Springvandet, Stratosphere Tower, The Venetian, Fremont Street Experience, Treasure Island, Luxor Theater, New York New York rutschebane.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound!?

    Afbestillingspolitikken for 99% 5 Stars! Close To Strip! Private Gated Enterprise Compound! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.