Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden A Cottage With A View At Tudor Ridge (Melbourne, Australien)

Hele huset/lejligheden A Cottage With A View At Tudor Ridge (Melbourne, Australien)

Om A Cottage With A View At Tudor Ridge

En Cottage med en visning på Tudor Ridge Bo hos os og Træd tilbage i tiden i denne Luxury Old English Tudor Stone Farmhouse, med moderne bekvemmeligheder, spektakulære udsigter og Magnificent landlige omgivelser. Alle inden for en kort køretur til alle de Dandenong Ranges attraktioner. En af de bedste indkvartering steder i bjergene. Intet andet ligesom dette i bakkerne.Eksklusiv Privat brug af Cottage ....Egnet som en privat ferie for et par, en familie eller 2 par.2 soveværelser (plus en sofa lounge). For to personer, vi låse off det andet soveværelse, så ingen bruger det. Derfor uanset de ordninger, har du eksklusiv adgang.Store visninger ...En Cottage med en visning på Tudor Ridge står på 32 hektar landbrugsjord, der omfatter nogle af de mest storslåede udsigt i Melbourne. Synspunkter er ned Mornington Peninsula til Cardinia Reservoir og Bays. Slap af på hvilestol lounge, mens du tager i panoramaudsigt. Forestille liggende i hovedsagen seng med en postkort visning af Peninsula løbet af dagen eller natten.Historisk Stone Farmhouse ...The Farmhouse blev bygget tilbage i begyndelsen af ​​1900'erne som et af de oprindelige huse i Kallista området. De to pejse og nogle af værelserne er originale stammer fra den tid. Det er blevet smukt restaureret med stor sans for detaljer. Huset er lavet af Lilydale Stone og har 2 soveværelser med dronning senge, begge har en ensuite, (så 2 par kunne dele). (For to personer, vi låse off det andet soveværelse, ingen bruger det, så du har eksklusiv adgang)Spa ...Slap af i spa, mens på samme tid til at nyde nogle af de bedste udsigter i Melbourne.Fuldt selvstændig ...Huset er adskilt og fuldt selvstændig med et fuldt udstyret køkken og vaskeri.Modern Comfort ...Komfort er sikret med Gas vagter Varme, Aircondition, TV og DVD-afspiller. Dronning senge med kvalitet linned, og åben pejs fuldender billedet.Tæt på Sherbrooke Forest og Puffing BillyTæt på mange af Dandenong Ranges attraktioner som:Sherbrooke Forest og dens storslåede vandrestier. (Kun 2 km fra os)Puffing Billy Steam Railway (du kan høre Puffing Billy fra stuehuset!)Talrige lokale Tea Rooms og caféer som Cooks hjørne, Kallista Deli og Kallista Tea Rooms.Grant Picnic Ground, fodre fugle eller har en picnicSassafrass cafeer og butikkerOlinda cafeer og butikkerBelgrave cafeer og butikker.Emerald LakeFuldt selvstændig privat stenhus til dit brugFuld køkken og vaskeri.Bygget af lokale Lilydale stenEn virkelig unik Cottage, intet andet her i Dandenong Ranges.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om A Cottage With A View At Tudor Ridge

  • Er der et poolområde på A Cottage With A View At Tudor Ridge?

    Nej, A Cottage With A View At Tudor Ridge har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på A Cottage With A View At Tudor Ridge?

    Ja, A Cottage With A View At Tudor Ridge har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på A Cottage With A View At Tudor Ridge?

    Ja, A Cottage With A View At Tudor Ridge har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på A Cottage With A View At Tudor Ridge?

    Populære attraktioner i nærheden af A Cottage With A View At Tudor Ridge inkluderer St Kilda, Melbourne CBD, St Kilda Beach, Southbank, Airport Essendon, South Melbourne, Carlton, Albert Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for A Cottage With A View At Tudor Ridge?

    Afbestillingspolitikken for A Cottage With A View At Tudor Ridge varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.