Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path (Carlisle, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path (Carlisle, Storbritannien)

Om A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path

En smuk Cottage i Cumbria på Hadrians mur sti Plov er en karakterfuld tre værelses sommerhus beliggende i den lille Cumbrian Hamlet af banker. Det ligger en halv mil ned ad vejen, hvorfra den bemærkede engelske kunstner Winifred Nicholson boede, kun få kilometer fra den smukke købstad Brampton og et stenkast fra Hadrians mur. Det imponerende Romerske Fort Housesteads og Vindolanda er omkring 14 miles fra huset, et besøg værd, hvis du er interesseret romerske historie.Chris og Katies sommerhus er en stilfuld plads.Bygget i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, har huset været i familien i en årrække. Den indvendige udsmykning afspejler par design flare, en blanding retro og moderne møbler sammen med originale kunstværker, der gør et smukt hjem med alle bekvemmeligheder af moderne liv.Oprindeligt The Plough var en Public House, så et postkontor, indtil dens 'omfattende renovering i 2001 af Katies far. Dette oplevede tilføjelsen af ​​en lys, luftig udvidelse til køkkenet, ekstra bad og bruserum, og en garage.Blandt andre lækkerier, er der en dejlig stor komfortabel stue med dejlig udsigt over omkringliggende landskab og videre, der er også en dejlig stort åbent køkken alrum, igen med smuk udsigt. De møbler og inventar er blevet valgt til at afspejle fortid og nutid, med kreative hånd i indretningen, såsom skræddersyede gardiner og puder lavet af Katie.Der er centralvarme overalt, og stuen har også en hyggelig klart udsyn brændeovn.Omkring ejendommen er en, er af lukket have plads, meget besøgt af lokale vilde fugle, og giver en fantastisk udsigt over landskabet.Samt udenfor området direkte omkring ejendommen, er der en lawned haven støder op til carport. Dette er adgang til en lille port; du velkommen til at bruge dette område under dit ophold.Huset ligger på Hadrians murbane til kystrute. Der er mange smukke landdistrikterne rundt i området, herunder en fantastisk flodvandring i Coombe Craigs træ.Nærliggende Brampton er en smuk lille købstad, der tilbyder engodt valg af butikker og pubber, et posthus, turistInformationscenter og to banker. Der er en meget god landbrugsmarked, der sælger lokale produkter den sidste lørdag i måneden.Lanercost Priory og te værelser er lige ned ad bakken,kombinere den delvist ødelagte Priory, grundlagt i 1166 afHenry den anden, og den nyligt bygget restaurant og gavebutik. Talende Tarn, nær den charmerende landsby Talkin, erVel et besøg værd, der er et naturskønne område med vandreture rundt om glacialtarnet, dyreliv og café. Housesteads og Vidolanda Roman Forts er 14 miles væk.Huset ligger i landlige omgivelser; Der er ingen offentlig transport direkte til huset, men der er en busforbindelse fra Brampton (som er 3. 5 miles) væk til Carlisle. Der er også lokale cab virksomheder.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Wi-fi
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path

  • Er der et poolområde på A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Nej, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Ja, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Ja, A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Populære attraktioner i nærheden af A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path inkluderer Derwent Water, Carlisle Cathedral, Carlisle Castle, The Citadel, Carlisle Lake District Airport, Gretna Gateway Outlet Village, Anvil Hall, Lanercost Priory.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path?

    Afbestillingspolitikken for A Gorgeous Cottage In Cumbria On Hadrian'S Wall Path varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.