Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym (Baud, Frankrig)

Hele huset/lejligheden A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym (Baud, Frankrig)

Om A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym

Et dejligt sommerhus fuld af karakter med opvarmet swimmingpool og fitnesscenter Sommerhus La Forge Brittany med pool er en stærkt bjælket tidligere 'smedie', der er smukt renoveret og dekoreret overalt. Dette sommerhus oser af karakter og ligger i den dejlige landsby Kerbourbon kun 3 miles fra købstaden Baud.Sommerhuset tilbyder det lille ekstra, der gør den store forskel for en perfekt familieferie eller langtidsleje.Fra marts til slutning af maj og i september / oktober tilbydes den opvarmede swimmingpool privat.Når du booker La Forge, får du 20% rabat på din Brittany færgeoverfartSommerhuset har et soveværelse med dobbeltseng, der har udsatte bjælker med en-suite plus 2 ekstra soveværelser, det ene er en dobbeltværelse, det andet et dobbeltværelse og yderligere familiebadeværelse.Ned ad trappen er det hele åben plan med synlige bjælker ud med en dejlig brændeovn for at holde dig varm i vintermånederne, mens stenmurene i sommerhuset holder det dejligt og køligt om sommeren. Franske døre fører dig ud på din egen sydvendte terrasse, der giver dig adgang til haven og poolen.Swimmingpoolen er sikker for at forhindre adgang til små børn, mens de leger i haven og med romerske trapper ind i den lave ende giver tillid til dem, der lærer at svømme.Gite er udstyret med en widescreen-tv-dvd-afspiller plus et udvalg af bøger til alle aldre og et par brætspil at underholde. Et veludstyret køkken bestående af køleskab, fryser, mikroovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine og gaskomfur.Udenfor i haven er en grill, en Boule-domstol, et Badminton-sæt, børns gynger og nyt for 2015 et legeplads med rutsjebane.For dem, der ønsker at nyde det bedste af det franske køkken, men alligevel holde form, har vi et omfattende gymnastiksal til fri vægt, der giver mulighed for enhver mulighed for en god træning.Dette sommerhus ligger inden for rækkevidde af de middelalderlige byer Vannes, Pontivy, Hennebont og Josselin, smukke strande og de mange attraktioner i Golfen af Morbihan inklusive Carnac med sine berømte gamle sten, Bretagne svarer til Stonehenge og dens Grand Plage stemte som en af de 20 største strande i Frankrig.Blavet Valley, som er kendt for sit karpefiskeri og sine gamle skove, tilbyder nogle fantastiske vandreture og cykelture. Camors eventyrskov er sjovt for børn og voksne. Hvis du leder efter en golfferie, bliver du ikke skuffet over golfbanerne i Bretagne-hytten. Auray - St Goustan anbefales altid med et fantastisk livligt marked, hvor du efter afdelinger kan prøve de lokale crepes eller skaldyr med udsigt til denne historisk berømte havn.Dette sommerhus i Bretagne er ideelt beliggende og giver alt, hvad du har brug for til en dejlig familieferie, det kan lejes hele året rundt.La Forge er meget et børnevenligt sommerhus og skaber en fantastisk familieferie destination for at nyde det bedste i det sydlige Bretagne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym

  • Er der et poolområde på A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym?

    Ja, A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym?

    Nej, A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym?

    Ja, A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym?

    Populære attraktioner i nærheden af A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym inkluderer Port Saint-Goustan, Port de plaisance de Lorient, Les Remparts, Valy, Le Pouldu, Fête de l'andouille, Meucon Airport, Festival Interceltique.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym?

    Afbestillingspolitikken for A Wonderful Cottage Full Of Character With Heated Swimming Pool And Gym varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.