Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views (Megalopolis, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views (Megalopolis, Grækenland)

Om Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views

Alfresco Villa's - Villaer med en betagende udsigt Vores 2 villaer ligger på det vestlige bjerg i Sivota-bugten. Når du klatrer op ad den stejle vej og når villaerne,Du opdager den betagende udsigt over både den maleriske Sivota-bugt og nogle af de joniske øer.Hver af villaerne kan indeholde op til 8 personer (inklusive børneforsøg) og har sin egen private infinity-pool. Nogle af de bedste funktioner i hver af de 2 villaer inkluderer privatlivets fred, den fantastiske panoramaudsigt, det fænomenale Veranda-område, der har en top af linjepuljen og det klassiske moderne design. Alfresco-villaer beliggende kun få minutters kørsel fra nogle af de mest berømte strande i Lefkada og 800 m fra den maleriske landsby Sivota Bay, hvor du vil finde mange fisketerverner, minimarkeder og bådudlejning. Når du går ind i hver enkelt villa, går du øjeblikkeligt ned i stueetagen og ind i en åben plan stue / spisestue og køkkenområde. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad du behøver for at piske et måltid efter eget valg. Spisestuen har en spiseplads, der sidder otte personer, og stuen har en behagelig opholdsstue, hvor du kan slappe af og slappe af. Ligger også på denne etage er der også et soveværelse med dobbeltseng, et enkelt soveværelse, der har mulighed for at sove to personer via udtræksseng, et halvt badeværelse og et komplet badeværelse med badekar. Når du går op ad trappen til første sal finder du to dobbeltværelser med private balkoner og komplet badeværelse med brusere. Den ydre veranda er et område med ægte skønhed og giver en kølig brise i løbet af august. Her finder du en infinity-pool, udvendigt køkken med grill og mursten, et spisebord, et brusebad og et behageligt opholdsstue.Alfresco Villas har en udsøgt panoramaudsigt over havet, lukker øjnene og forestil dig selv udenfor på en varm sommerdag, svømmer i uendelig pool, spiser frokost med din familie eller bare drikker din morgenkaffe, mens du kigger på den smukke udsigt og giver mulighed for den fantastiske aura, der får dig til at føle dig afslappet og i fred.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views

  • Er der et poolområde på Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views?

    Ja, Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views?

    Nej, Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views?

    Ja, Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views?

    Populære attraktioner i nærheden af Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views inkluderer Paralia Kalamatas, Kakovatos, Kalamata International Airport, KTEL Bus Service Messinia, Loussios' Gorge, Kalamata Port, Festival Tegea - Episkopi, Pidima.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views?

    Afbestillingspolitikken for Alfresco Villas - Villas With Breathtaking Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.