Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 (Famara, Spanien)

Hele huset/lejligheden Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 (Famara, Spanien)

Om Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6

Fantastisk, rummelig landlig villa opvarmet pool WIFI 3 soveværelser 3 badeværelser 6 sovepladser Sunday Times har valgt 1 af de ti bedste steder at bo på LANZAROTE. Dette renoverede og fuldt moderniserede bondegård i den landlige landsby Soo nær Famara og Teguise har 3 soveværelser, 3 badeværelser og en privat, opvarmet pool, (af sol og også med varmepumpe). Billeje er vigtig. 'Casa Margarita' er nænsomt restaureret af John og Jacky Kennedy, der mens de indtager en overordnet traditionel stil har skabt et hus, hvor både antikke og moderne stykker komplimenterer deres omgivelser. Alle moderne bekvemmeligheder er integreret, mens de opretholder varme, rust og charme. Priserne er konkurrencedygtige og INGEN højsæsonpræmier opkræves. Huset er både privat og rummeligt med fuldt passende opholdsrum til mellem to og seks gæster i tre separate soveværelser (2 dobbeltværelser og en dobbelt- eller dobbeltværelse).Vi er stolte af kvaliteten af både villaen og vores serviceniveau, hvilket har skabt en misundelsesværdig situation, hvor op til 70% af vores gæster faktisk vender tilbage igen og igen. Men vi hviler ikke, forbedrer faciliteterne konstant, opretholder dem med stolthed årligt.Soveværelserne er konfigureret som: (Master Bedroom)) dobbeltseng, (Garden Bedroom) dobbelt eller 2 x to enkeltsenge. Dette soveværelse har også en enkeltseng på mezzaninplanet - velegnet til et barn på 10 år +. Soveværelset 'Almacen' har en dobbeltseng og er placeret i den anden af to indhegnede, private gårdhaver, som begge er inden for bygningen af selve hovedhuset.Vi tilbyder Casa Margarita som en unik og fremragende vurderet feriedestination. Gæster siger altid, at billederne er store, men at overraskelsen ved at ankomme og se det i det virkelige liv får dem til at indse, hvilket unikt og fantastisk feriehus det virkelig er! Se anmeldelser på vores 'holidayslanzarote. Net' -side.For mere information, om nødvendigt, angående priser, attester og tilgængelighed - der er også et lysbilledshow-fotogalleri der - besøg vores webstedslink nederst på denne side.For dem af jer, der foretrækker IKKE at bo i en hvidmalet kasse i resorts som Costa Teguise, Playa Blanca eller Puerto del Carmen, bør dette hus være det perfekte valg. - holidayslanzarote. net / casamargarita

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6

  • Er der et poolområde på Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Ja, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Nej, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Ja, Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Populære attraktioner i nærheden af Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 inkluderer Puerto del Carmen, Lanzarote Lufthavn, Playa Honda, Matagorda, Playa - Ría de La Santa, Famara Strand, Los Pocillos, Papagayo Strand.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6?

    Afbestillingspolitikken for Amazing, Spacious Rural Villa Heated Pool Wifi 3 Bedrooms 3 Bathrooms Sleeps 6 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.