Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Amber Cottage, Cark In Cartmel (Carnwath, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Amber Cottage, Cark In Cartmel (Carnwath, Storbritannien)

Om Amber Cottage, Cark In Cartmel

Amber Cottage, CARK I CARTMEL Et hyggeligt sommerhus med mellem terrasse beliggende i den maleriske landsby Cark i Cartmel, kun to miles fra den primære landsby Cartmel og kan sove fire personer i to soveværelser.Amber Cottage er en hyggelig midtterrassehytte beliggende i den maleriske landsby Cark i Cartmel, kun to miles fra den prioryske landsby Cartmel og kan sove fire personer. Sommerhuset har et dobbeltværelse i king-size, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse, en garderobe med håndvask og toilet, en åben planløsning med køkken, spiseplads og opholdsområde med el-ild. Udenfor er der off road parkering for en bil og en lukket gårdhave bagpå. Amber Cottage er en vidunderlig feriebase.Faciliteter: Elektrisk centralvarme med el-ild. Elektrisk ovn og kogeplade, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine / tørretumbler, opvaskemaskine, TV med Freeview, WiFI. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Barneseng og barnestol. Off road parkering til 1 bil. Lukket gårdhave bagpå med møbler. En velopdragen hund velkomst. Beklager, rygning forbudt. Shop 4 min gang, pub 2 min gang.Region: Imponerende bjerge, åbne fjell og søer med klart vand, Lake District har det hele. Fra at gå i bjergene til spændende vandsport eller bare et blidt krydstogt på en dampdrevet sejlads, er Cumbria det perfekte feriemål.By: Den lille landsby Cark i Cartmel ligger kun et par kilometer fra dens mere berømte nabo, Cartmel, i det dejlige land på Lakeland. Cark er et stop på Furness-jernbanen, og besøgende i landsbyen vil nyde en spadseretur til den lokale strand eller en stille halvløg i en af de to venlige pubber. Holker Hall hus og hjortepark ligger kun en kort gåtur fra Cark. Cartmel er kendt for sin racerbane, og byen serveres godt med et udvalg af butikker, traditionelle pubber og en restaurant med Michelin-stjerne. Der er så meget at nyde i området, fra landture til bådture på Windermere eller en tur til badebyen Grange over Sands. En fantastisk Lakeland-base til din ferie.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Amber Cottage, Cark In Cartmel

  • Er der et poolområde på Amber Cottage, Cark In Cartmel?

    Nej, Amber Cottage, Cark In Cartmel har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Amber Cottage, Cark In Cartmel?

    Ja, Amber Cottage, Cark In Cartmel har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Amber Cottage, Cark In Cartmel?

    Ja, Amber Cottage, Cark In Cartmel har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Amber Cottage, Cark In Cartmel?

    Populære attraktioner i nærheden af Amber Cottage, Cark In Cartmel inkluderer Edinburgh lufthavn, Old Town, Princes Street, Edinburgh slot, Royal Mile, Edinburgh Waverley togstation, Haymarket, Grassmarket.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Amber Cottage, Cark In Cartmel?

    Afbestillingspolitikken for Amber Cottage, Cark In Cartmel varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.