Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (East Cowes, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (East Cowes, Storbritannien)

Om Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

Anker Cottage - et hus der sover 4 gæster i 2 soveværelser Indbydende, komfortabelt, praktisk, veludstyret og præsenteret. Stuen støder op til kæden færgen forbinder med sejl byen Cowes.Bedøvelse balkon udsigt over Solent og floden Medina perfekt til at se den livlige maritime sceneHuset ligger lige ved floden, så du kan slappe af i denne kystnære omgivelser og nyde den konstante marine aktivitet med fantastisk udsigt over de passerende yachter fra enten balkon. Huset indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et lille køjeseng værelse, stue / spisestue med udsigt over floden, køkken og et badeværelse. Der er også en udpeget off road parkeringsplads til et køretøj lige uden for hoveddørenHop på kæden færgen * ved siden af at være i den berømte sejlsby Cowes i øjeblikke hvor du kan nyde det omfattende udvalg af butikker, restauranter og pubber. * Https: // www. iwfloatingbridge. co. dk / tidsplan /Esplanaden strækker længden af stranden og på den modsatte side er der en grøn, et eventyr legeplads og padlepool og en caf & eacute; sælger en bred vifte af mad og drikkevarer, hvilket også er et godt udgangspunkt for at se skuespil af både og yachter, da de navigerer Cowes Harbour og passerer gennem The Solent.Osborne House, Queen Victoria's familie hjem, er et must besøg samtidig på øen og er en af ​​de mest populære turistattraktioner på Isle of Wight. Efter først at besøge Osborne skrev Englands længste regerende monark: 'Det er umuligt at forestille mig et smukkere sted'.Inden for et par minutters gang fra ejendommen er der et par gode restauranter, en indisk (smag af Indien) og en italiensk (Prego) og for mere hverdags familie spisning, en kort gåtur til East Cowes Marina vil du finde redningsbåden, som kan prale af et forhøjet, vestvendt dæk fra hvor et måltid eller en drink kan nydes i solen, med udsigt over marinaen og de mange fantastiske båd i det køjer.Andre ting at bemærkeHUNDER GODKENDT TIL EN YDERLIGERE OPGIFT PÅ GBP 25. 00 PER HUND PER UGE - MAX 1Sommerhuset ligger tæt på kæde færgen * ca. 50 meter, hvilket er et praktisk forbindelsessted med Cowes, der tager fodpassagerer og køretøjer mellem kl. 06.00 og midnat. Den opererer ved hjælp af kæder, der krølle lidt, og også støj fra rampen sænkes. Lys sleepers kan finde dette lidt støjende. Så vær opmærksom på dette, når du vælger Anchor Cottage. De fleste af vores gæster er fascinerede og nyder at se på dette stykke maritime historie. * Https: // www. iwfloatingbridge. co. dk / tidsplan /

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

  • Er der et poolområde på Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Nej, Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Ja, Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Ja, Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Populære attraktioner i nærheden af Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms inkluderer Port of Southampton, Goodwood Racecourse, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Southampton Central Railway Station, Town Quay Marina, D-Day Museum, Southampton Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Afbestillingspolitikken for Anchor Cottage - A House That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.