Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens (Noresund, Norge)

Hele huset/lejligheden Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens (Noresund, Norge)

Om Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens

Andersbu - ferie i hjertet af Norge Hytten er idyllisk og solrig ved foden af Andersnatten (733m) inden for synsvidde (150m) til søen Andersnattjenn. Der er mange fiskesøer i nærheden, og området er perfekt til plukning af bær og svampe. Indkvarteringen er ideel til par, solo eventyrere og familier med børn.Hytterne ligger i en solrig beliggenhed på en lille højderyg på Andersnattjenn i Nedre Eggedal. I området er der andre hytter med god afstand mellem hytterne. Der er flere vandrestier i området. Det anbefales at vandre til Andersnatten. Der har du en storslået udsigt over Norefjell i øst, Jonsknuten nær Kongsberg og Gaustatoppen i vest.Det hyggelige sommerhus (60m2), som kan bruges hele året består af en stor stue med køkken, 3 soveværelser, badeværelse og hall. Huset er udstyret til 6 voksne personer. Med børn op til 8 personer kan bruge huset. Loungen har et sofahjørne (sovesofa 2 personer), et stort spisebord og et indbygget tekøkken. Det lille køkken har alt hvad du behøver for at forberede måltider og er udstyret med en gaskomfur og en håndvask (uden rindende vand). Et gasdrevne køleskab er placeret i det vedlagte opbevaringsrum. Badeværelset har en vask, et brusebad og et miljø toilet af firmaet Separett (Villa). Sengene er opdelt som følger. Soveværelse 1: dobbeltseng (130cm), soveværelse 2: familie koye (nedenunder 0,9m over 0,6m), soveværelse 3: familie koye (nedenunder 1.20m over 0.6m). Kabinen har et 12V elektrisk system. Hvert værelse er udstyret med lys og stikkontakter. Alle enheder, der kan betjenes med 12V, kan bruges. (Mobiltelefon, tablet, laptop osv.) 220V-enheder kan tilsluttes via en benzin enhed, hvis det er nødvendigt. (maks 4 timer pr. dag) Der er en ekstra 220V stikkontakt i stuen. Opvarmningen er en pejs, en strygeovn og en paraffinovn i stuen og en gasovn på badeværelset.I hytten er der ikke rindende vand, men et centralt vandsystem fra varmt og koldt vand på alle salgssteder (køkken, badeværelse) er til rådighed. En central vandtank skal fyldes for hånd. Vandet er bragt fra en kilde med håndpumpe, som ligger direkte bag hytten.Før hytten er en stor solterrasse med siddepladser og pejs. Træ til pejsen og ildstedet er placeret på hytten og koster 80 kr. Til en 60 liter sække.Vi taler norsk, engelsk og tyskVores gæster har adgang til alle værelser i hytten.Da vi lever ca. 1 time væk fra hytten, vil det sjældent være muligt for mig at modtage gæsterne personligt. Nøglen til kabinen er i en nøgle sikker. Koden jeg sender før ankomst. Ellers er jeg altid på telefon / SMS for at nå.Kabinen kan lejes hele året rundt.Sengelinned og håndklæder skal medbringes.Bilen kan parkeres på parkeringspladsen på Andersnattjenn. Derfra er der ca. 250m til hytten, som skal dækkes til fods. Vejen fra hovedvejen til parkeringspladsen er vejafgift. For 1 køretøjs brug er inkluderet. For andre køretøjer skal afgiften betales i begyndelsen af rejsen. (60 Nkr pr. Brug, kun kontant muligt).Hytten kan kun nås med bil.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Køkken
  3. Køleskab

Ofte stillede spørgsmål om Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens

  • Er der et poolområde på Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens?

    Nej, Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens?

    Ja, Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens?

    Ja, Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens?

    Populære attraktioner i nærheden af Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens inkluderer Norefjell Ski Resort, Gaustablikk Ski Center, Vikersund Hoppsenter, Heggen Kirke, Åmot Kirke, Langedrag Naturpark.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens?

    Afbestillingspolitikken for Andersbu - Urlaub Im Herzen Norwegens varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.