Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing (Burgstall, Italien)

Hele huset/lejligheden Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing (Burgstall, Italien)

Om Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing

Lejlighed til at føle sig godt og slappe af Stop, tænk på intet, lad dig gå!Residence Volkmar ligger i Burgstall syd for Merano og er et centralt udgangspunkt for vandreture, kulturelle udflugter og sportsaktiviteter. Cykelstien ligger ca. 3 km væk og er nu tilgængelig for de sydlige italienske provinser. Er du venner af god mad? Sydtyrol belønnes med 'stjerner' og priser hvert år. Restauranten Hidalgo og restauranten Förstlerhof ligger i gåafstand fra Residence Volkmar.Blomsterfestival i Lana / Burgstall / Meran: foråret med sin opvågning har ført overskrifter overalt i verdenen.En masse prominez tog til Merano for at opleve forårsvækkelsen og for at få kroppen i form til sommeren.Der tilbydes begivenheder i dag, herunder halvmaraton i Merano, forårets festival, forskellige bjergkørsler og vandreuge, cykelture, Kneipp-vandreture og børns sommer. Havemagien i de smukke botaniske haver i Schloß Trauttmannsdorff med det tilstødende Touriseum er også værd at nævne og er blevet tildelt som det smukkeste kompleks i Europa.Vandring fornøjelser! En vandreferie betyder at kontakte naturen og vende tilbage til det væsentlige. De ægte legepladser til børn er i bjergene. Ingen anden sport giver dig mulighed for at udforske naturen så intenst og behageligt. Du kan føle ånden, den friske luft, hjertebanken, sved, træthed og lethed i kroppen. Du finder livets rytme, nyder at meditere, mens du går og opdage bevægelsens langsomhed. Vandring åbner vejen til lykke og giver dig styrken til at opleve dig selv. Den vildt romantiske Gaulschlucht er et unikt naturskue og et malerisk feriested. Nydelsesvandringen langs forfriskende vandkanaler, den såkaldte Waalwege, omkring Lana og Meran, byder på en vidunderlig udsigt over det varierede kulturlandskab. Kastanjestierne giver en masse information om den stikkende frugt på forskellige vedhæftede billeder.Residence Volkmar ligger i et stort landskab nær spa-byen Merano i hjertet af Sydtyrol. Det er et sted for mennesker, der leder efter en familie og afslappet atmosfære. Den udendørs swimmingpool, den solbadende græsplæne, den himmelske morgenmad med meget hjemmelavet, giver en følelse af at slukke og slappe af. Vi kan godt lide at være værter og ser frem til dig! Vinelskere og gourmeter finder de bedste adresser i umiddelbar nærhed, hvor du kan overbevise dig selv om gæstfriheden og variationen i køkkenet.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Elkedel
  4. Aircondition
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing

  • Er der et poolområde på Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing?

    Nej, Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing?

    Nej, Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing?

    Ja, Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing inkluderer Skigebiet Sölden, Borgo di Vipiteno, Hochgurgl, Speckfest Alto Adige, Sella Ronda, Obergurgl, Rodelbahn, Biotopo Lago di Caldaro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing?

    Afbestillingspolitikken for Apartment In A Newly Built Residence-Hotel With High-Quality Furnishing varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.