Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Apartment In Villa Facing The Sea I Pini (Castiglioncello, Italien)

Hele huset/lejligheden Apartment In Villa Facing The Sea I Pini (Castiglioncello, Italien)

Om Apartment In Villa Facing The Sea I Pini

Lejlighed i villa med udsigt over havet 'I Pini' Lejligheden ligger på første sal i en villa fra slutningen af det nittende århundrede. Villaen, nedsænket i en stor park, der når stranden, er opdelt i 8 lejligheder.To parkeringspladser til rådighed i ejerlejlighed parkeringspladsEn stor terrasse med udsigt over havet er til rådighed for gæsterne.Villaen ligger i byens centrum, 300 m fra stationen. Restauranter, barer, isbarer, butikker kan nås på få minutter til fods. Fra porten på Colombo havnefronten kommer du ind i den frie strand og Etruria badene, 200 meter væk er der de 3 klipper bade og Salvadori bade.Lejligheden er til eksklusiv brug, mens haven er tilgængelig for gæster i hele villaen.To soveværelser, en dobbeltseng og en med 2 enkeltsenge, begge med garderobe og natborde. På forespørgsel camping-type barneseng og høj stol.Stuen, med en lille terrasse, har en vidunderlig udsigt over haven og havet. I stuen er der køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, køleskab, induktionskogeplade. Plader, briller, gryder og bestik leveres. Også brødrister, el-kedel og efter anmodning espresso eller amerikansk kaffemaskine. Langs kysten af Castiglioncello, en gågade kun gade, den såkaldte 'LUNGOMARE', fra Punta Righini når turisthavn MARINA CALA DE 'MEDICI. En port i villaens have åbner på denne 'WALKING' herfra kommer du til Marradi fyrretræ, et fodgængerområde, hvor børn kan have det sjovt med minigolf og forlystelser, mens deres forældre ser dem komfortabelt i barborde eller ser på vinduerne. Går i den anden retning kommer du til turisthavnen 'Cala de Medici'. På den lille plads i havnen er der barer, restauranter og butikker, og i løbet af sommeren udstillinger og forskellige arrangementer er organiseret. Kysten er hovedsagelig stenet med nogle sandstrande og karakteristiske bugter af sand eller sten.Castiglioncello er en by med udsigt over havet, små og hyggelige bugter karakteriserer kysten. Stille by, egnet til familier, det er meget godt placeret til udflugter i de vigtigste byer i Toscana. Baglandet er fyldt med små gamle landsbyer, beliggende på bakkerne, fascinerende lande for kunst og deres historie. Om sommeren giver festivalerne, som er organiseret i nabolandene, mulighed for at besøge karakteristiske steder og smag de typiske retter fra det toscanske køkken.Fra Rosignano Solvay starter en cykelsti, der når de hvide strande, krydser fyrretræskoven i Cecina Mare og fører dig til Bibbona fort.Busstoppested 100 meter fra porten, for forbindelser med Livorno og Cecina. Station på 300 meter til forbindelser med Livorno (20 min.) Pisa (30 min.), Firenze (1 h. 30 min), Grosseto (1 time. 20 min).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Apartment In Villa Facing The Sea I Pini

  • Er der et poolområde på Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Nej, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Ja, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Ja, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment In Villa Facing The Sea I Pini inkluderer Pisa International Airport, Det skæve tårn i Pisa, Marina di Pisa, Vada, Torre del Lago, Marina di Torre del Lago Puccini, Stazione Ferroviaria Pisa Centrale, Calambrone.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Afbestillingspolitikken for Apartment In Villa Facing The Sea I Pini varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.