Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Apartment Overlooking The Old Bridge. (Chalkida, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Apartment Overlooking The Old Bridge. (Chalkida, Grækenland)

Om Apartment Overlooking The Old Bridge.

Lejlighed med udsigt over den gamle bro. Lejlighed ved siden af den gamle bro i Chalkida. Ideel til indkvartering af høj kvalitet, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over stranden i Chalkida og den bevægelige bro, mens det samtidig kan være din base for at udforske seværdighederne i Evia, Attica og Boeotia. Lejlighed ved siden af den gamle bro i Chalkida. Bygget i 1960 og for nylig renoveret. Lejligheden ligger på første sal i bygningen med adgang fra trappen eller fra den udendørs elevator, der forbinder til køkkenområdet.Det består af to soveværelser, et badeværelse, et køkken med en uafhængig indgang og en lounge-spisestue, hvor du nemt kan hvile og arbejde. Det er et rummeligt og lyst sted, hvorfra den største del kan nyde den storslåede udsigt over Euboean-bugten og den gamle bevægelige bro.Med sin nylige renovering forsøgte vi at kombinere elementer fra fortiden med den moderne besøgers behov og vaner.Derudover er pladsen ideel til at være vært for både en gæst og en gruppe mennesker, par og familier, da der ud over en dobbeltseng, to enkeltsenge og to andre sammenklappelige senge, som kan placeres i soveværelserne eller i resten af huset.Endelig er køkkenet udstyret med alle nødvendige apparater til tilberedning af morgenmad og / eller måltider, som derefter kan nydes enten i stuen eller på balkonen.Indkvartering til fire personer er lavet i de to soveværelser, det ene med en dobbeltseng (1. 60 * 2. 00 m) og det andet med to enkeltsenge (0. 90 * 2. 00), som også kan samles i en dobbeltseng. Derudover er der to sammenklappelige senge (0,90 * 1,90) og en luftseng (1,00 * 1,90), som kan placeres enten i hvert værelse eller i det rummelige indgangsparti i lejligheden.Lejligheden ligger kun 50 meter fra den bevægelige bro i Chalkida, hvorfra du kan nyde udsigten til stranden og den sydlige og nordlige Evian-kløft. På 250 meter er der den organiserede strand 'Asteria' under Kanithos-lunden.Området ud over centrumets faciliteter (underholdningssteder, marked, supermarked i gåafstand) er ideelt til strandvandringer enten til fods eller på cykel, men også til at besøge bemærkelsesværdige monumenter beliggende i en lille afstand såsom Karababa Castle, Paleochristian Church of St. Paraskevi, den gamle jødiske synagoge, den gamle moske, Vailos House og andre.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Apartment Overlooking The Old Bridge.

  • Er der et poolområde på Apartment Overlooking The Old Bridge.?

    Nej, Apartment Overlooking The Old Bridge. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Apartment Overlooking The Old Bridge.?

    Nej, Apartment Overlooking The Old Bridge. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Apartment Overlooking The Old Bridge.?

    Nej, Apartment Overlooking The Old Bridge. tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Apartment Overlooking The Old Bridge.?

    Populære attraktioner i nærheden af Apartment Overlooking The Old Bridge. inkluderer Plaka Dilesiou, Oropos Beach, Adventure Park, Paralia Limnis Euboias, Ano Liosia, Hronia, Waterfront of Chalkida, Football Stadium of Chalkis.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Apartment Overlooking The Old Bridge.?

    Afbestillingspolitikken for Apartment Overlooking The Old Bridge. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.