Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders (Cirfontaines-en-Azois, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders (Cirfontaines-en-Azois, Frankrig)

Om Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders

Arkitekt-designet lade-konvertering med opvarmet pool, Champagne / Bourgogne grænser Vores to-værelses to-badeværelseslejlighed har bjælker og udsat sten for at minde dig om dens landbrugsoprindelse, mens vi har alle de moderne tilføjelser, som du kunne forvente af en luksusferieudlejning - et rummeligt køkken med apparater af høj kvalitet, britisk og fransk TV, trådløst internet, gulvvarme og en brændeovn. Der er ingen skjulte gebyrer i vores lejepris - linned, elektricitet, opvarmning (inklusive træ til brændeovnen) og rengøring i slutningen af dit ophold er inkluderet. Sociale, velopdragne hunde er velkomne. Cirfontaines en Azois er en lille landsby fire timer i bil fra Calais og også tilgængelig med tog. Dette hemmelige hjørne i Frankrig er næsten ukendt for turister, men tilbyder alligevel en lang række aktiviteter og seværdigheder. Men lokket af den smukke udsigt over skoven og den sydvendte terrasse, foretrækker du måske at slappe af ved den solopvarmede pool og derefter se solen gå ned med en aperitiff!To år efter at have købt vores bondegård som sommerhus blev vi så forført af dette hjørne af Frankrig, at vi hentede pinde og flyttede hit. Vores gite er en konvertering af en af de to lader på vores ejendom, og mens vi er i nærheden, hvis du har brug for hjælp eller ideer til at få mest muligt ud af dit ophold, adskiller en anden stor stald vores hus fra gite, så du også kan nyde din ferie i afsondrethed! Inden vi flyttede hit, nød vi mange Gite-ferier i Frankrig, og vi har anvendt vores erfaringer, gode og dårlige, til at designe og indrette vores ejendom. Så køkkenet har masser af plads til flere mennesker til at lave mad på én gang, der er et bryggers til at skjule beskidte støvler og tørre våde frakker, og der er et andet køleskab til at holde tilstrækkeligt kølet af rosé (eller Champagne).Landsbyen er godt placeret for dig at udforske Champagne-regionen og Bourgogne. Vores besøgende har nydt lokale attraktioner som den historiske by Langres, De Gaulle-museet i Colombey les Deux Eglises og søerne øst for Troyes og omkring Montier en Der, som begge er kendt for fuglespotting. Længere væk er det mere end muligt at nyde en dag i Troyes, Reims, Dijon, Auxerre, Gray eller Chablis. Central Paris er også tilgængelig med tog, og det er ikke ukendt for vores besøgende at køre til Disneyland Paris. Vores hjemmeside giver dig mere information om ting, du kan gøre i løbet af din ferie her.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders

  • Er der et poolområde på Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders?

    Ja, Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders?

    Ja, Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders?

    Ja, Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders?

    Populære attraktioner i nærheden af Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders inkluderer Nigloland, Le Viaduc, Les tourelles, Lac de la Liez.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders?

    Afbestillingspolitikken for Architect-designed Barn Conversion With Heated Pool, Champagne/burgundy Borders varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.